- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Σπίτι στο Χαλάνδρι στολίστηκε για Χριστούγεννα με 20.000 λαμπιόνια
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σπίτι στο Χαλάνδρι στολίστηκε για Χριστούγεννα με 20.000 λαμπιόνια - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ένα σπίτι στο Κάτω Χαλάνδρι έχει γίνει και φέτος σημείο αναφοράς για τους κατοίκους, καθώς ο ιδιοκτήτης του, ο κ. Βασίλης, συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε το 2002 και μετατρέπει τη μονοκατοικία του σε χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα.
Ο φετινός στολισμός φτάνει τα 20.000 λαμπάκια – περίπου 3.000 περισσότερα από πέρυσι – με κυρίαρχα τα λευκά και χρυσαφί χρώματα και μικρές πινελιές σε γαλάζιο, πράσινο, κόκκινο και κίτρινο. Το σπίτι, στην οδό Ψαρών απέναντι από παιδική χαρά, προσελκύει καθημερινά πολλά παιδιά και γονείς που σταματούν για να θαυμάσουν τον φωτισμό.
Η διαδικασία ετοιμασίας κράτησε περίπου 20 ημέρες, με την πρόσφατη κακοκαιρία να προκαλεί κάποιες ζημιές που αποκαταστάθηκαν γρήγορα. Ο κ. Βασίλης δεν εργάζεται μόνος: όπως λέει, τέσσερις με πέντε φίλοι και κουμπάροι συμμετέχουν κάθε χρόνο, ενώ ο σχεδιασμός για τον επόμενο στολισμό ξεκινά ήδη «μετά τα Χριστούγεννα της προηγούμενης χρονιάς».
Από το 2015 μάλιστα ανανεώνει συστηματικά το μοτίβο και φέτος σκοπεύει να παρουσιάσει φωτογραφικό υλικό από παλαιότερες χρονιές «για αναδρομή και σύγκριση».
Η φωταγώγηση έγινε επίσημα χθες στις 20:00, ενώ το ενδιαφέρον των περαστικών κορυφώθηκε και από μια απρόσμενη… πινελιά: ένα αυτοκίνητο στολισμένο κι αυτό με φωτάκια, που εντοπίστηκε στη λεωφόρο Μεσογείων και, όπως σχολιάστηκε, «φανταχτερό όσο και το σπίτι».