Trending Now

Ο Μακρόν «κόλλησε» στην κίνηση της Νέας Υόρκης λόγω Τραμπ - «Περιμένω στον δρόμο, γιατί όλα είναι κλειστά για σένα»

Ο Μακρόν κατευθύνθηκε προς τη Γαλλική Πρεσβεία με τα πόδια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Μακρόν «κόλλησε» στην κίνηση της Νέας Υόρκης λόγω Τραμπ - «Περιμένω στον δρόμο, γιατί όλα είναι κλειστά για σένα»

Ένα φοβερό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, καθώς αποχωρούσε από το κτίριο του ΟΗΕ μετά την επίσημη δήλωση της Γαλλίας υπέρ της αναγνώρισης του Παλαιστινιακού κράτους, βρέθηκε «μπλοκαρισμένος» στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης είχε κλείσει τους δρόμους γύρω από την περιοχή λόγω της διέλευσης της αυτοκινητοπομπής του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με αποτέλεσμα να σταματήσει το όχημα του Μακρόν.

Όπως καταγράφηκε και σε σχετικό βίντεο, ένας από τους αστυνομικούς ενημέρωσε τον Γάλλο πρόεδρο λέγοντας: «Λυπάμαι, κύριε Πρόεδρε, αυτή τη στιγμή όλα είναι αποκλεισμένα». Ο Μακρόν εν συνεχεία βγήκε από το αμάξι και τηλεφώνησε στον Ντόναλντ Τραμπ, ζητώντας του αστειευόμενος να ξεμπλοκάρει την κυκλοφορία: «Μάντεψε, περιμένω στον δρόμο γιατί όλα είναι κλειστά για σένα», φέρεται να του είπε.

Μετά από αρκετά λεπτά, ο δρόμος άνοιξε, αλλά μόνο για τους πεζούς. Έτσι, ο Γάλλος πρόεδρος κατευθύνθηκε προς τη Γαλλική Πρεσβεία με τα πόδια, χαιρετώντας παράλληλα και τους έκπληκτους περαστικούς που τον συναντούσαν.