- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Βρετανίδα κωμικός αντιμετωπίζει φυλάκιση στην Τουρκία για «ξεχασμένη πληρωμή» στη Zara
Συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη επειδή ξέχασε να πληρώσει - Ανησυχία για τη μεταχείριση των τουριστών
Η Βρετανίδα κωμικός Τσέρις Νέλμς συνελήφθη στην Τουρκία αφού ξέχασε να πληρώσει στη Zara - Αντιμετωπίζει 3 χρόνια φυλάκιση και δεν μπορεί να φύγει από τη χώρα.
Αντιμέτωπη με σοβαρές ποινικές συνέπειες βρίσκεται η Βρετανίδα κωμικός Τσέρις Νέλμς, η οποία συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας αφού βγήκε κατά λάθος από κατάστημα Zara χωρίς να πληρώσει για τα ψώνια της.
Η 44χρονη ηθοποιός και stand-up κωμικός από το Μπρίστολ, βρισκόταν σε διακοπές στην Τουρκία όταν επισκέφθηκε το γνωστό κατάστημα ρούχων. Όπως ισχυρίζεται η ίδια, ξέχασε να πληρώσει και αποχώρησε, αλλά επέστρεψε αμέσως, προσφέροντας να εξοφλήσει το ποσό. Παρά την πρόθεσή της, συνελήφθη από την τοπική αστυνομία για κλοπή.
Η Νέλμς κρατήθηκε σε κελί για 24 ώρες χωρίς φαγητό ή πρόσβαση σε τουαλέτα, ενώ σύμφωνα με την ίδια, της ζητήθηκε να υπογράψει έγγραφα στα τουρκικά, γλώσσα που δεν κατανοεί. Η ίδια έγραψε στο Instagram: «Όταν ζήτησα νερό, μου απάντησαν ότι δεν με καταλαβαίνουν».
Αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη, αλλά της απαγορεύτηκε να εγκαταλείψει τη χώρα έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα. Αν καταδικαστεί, κινδυνεύει με έως και 3 χρόνια φυλάκιση. Μάλιστα, η οικονομική της κατάσταση είναι τόσο δύσκολη που φιλοξενείται προσωρινά από τουρκική οικογένεια που της πρόσφερε στέγη και τροφή.
Σε δήλωσή της ανέφερε: «Δεν αξίζω όλα αυτά τα καλά λόγια, αλλά είμαι απίστευτα ευγνώμων».
Το Βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι παρέχει προξενική υποστήριξη, ενώ η υπόθεση έχει προκαλέσει ανησυχία για τη μεταχείριση των τουριστών στην Τουρκία.
Η Τσέρις Νέλμς δεν είναι η μόνη Βρετανίδα που αντιμετωπίζει νομικά προβλήματα στην Τουρκία. Τον προηγούμενο μήνα, η Τζόρτζια Χάρισον από το Ρότσντεϊλ απαγορεύτηκε να φύγει από τη χώρα, μετά από φθορές σε δωμάτιο ξενοδοχείου έπειτα από μεθυσμένη νυχτερινή έξοδο.
(Πηγή: Ladbible)