Trending Now

Πέθανε η Kabosu, η διάσημη σκυλίτσα που έγινε meme στα social media

Η σκυλίτσα πίσω από το meme «doge» και το πρόσωπο του Dogecoin, πέθανε σε ηλικία 18 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η viral σκυλίτσα Kabosu
Πέθανε η Kabosu, η διάσημη σκυλίτσα που έγινε meme στα social media

Kabosu: Πέθανε ο viral σκύλος που έγινε meme - Η σκυλίτσα πίσω από το meme «doge» και το πρόσωπο του Dogecoin,  πέθανε σε ηλικία 18 ετών

Η σκυλίτσα Kabosu, το viral πρόσωπο πίσω από meme «doge», που ενέπνευσε τη δημιουργία του κρυπτονομίσματος «dogecoin», πέθανε σε ηλικία 18 ετών, όπως ανέφερε σε ανάρτησή της η ιδιοκτήτρια Atsuko Sato.

Η σκυλίτσα έπασχε από λευκαιμία και ηπατική ανεπάρκεια και την είδηση μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ιδιοκτήτρια με ένα μήνυμα αποχαιρετισμού στο αγαπημένο της κατοικίδιο.

«Σε όλους εσάς που αγαπούσατε την Kabosu, το πρωί της 24ης Μαΐου, η Kabosu πέρασε τη γέφυρα του ουράνιου τόξου. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια»

«Έφυγε πολύ ειρηνικά χωρίς να υποφέρει, σαν να αποκοιμήθηκε ενώ ένιωθε τη ζεστασιά των χεριών μου που την χάιδευαν.

«Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που αγαπήσατε την Kabosu όλα αυτά τα χρόνια.

«Είμαι σίγουρος ότι η Kabosu ήταν ο πιο ευτυχισμένος σκύλος στον κόσμο. Αυτό με κάνει τον πιο ευτυχισμένο ιδιοκτήτη στον κόσμο.

«Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη εκτίμησή μου σε όλους όσους μας έστειλαν πολλή αγάπη σε εμάς».

Η viral Kabosu

Η Kabosu έγινε θράυση στο διαδίκτυο όταν το 2010 μια φωτογραφία της με σταυρωμένες πατούσες και ένα ελαφρύ μειδίαμα διαδόθηκε στο Reddit και το Tumblr.

Ένας χρήστης του Reddit αναφέρθηκε στην εικόνα ως «Doge» - το σκόπιμο ορθογραφικό λάθος της λέξης dog αποτελεί παραπομπή σε ένα επεισόδιο του «Homestar Runner» του 2005.

Το meme ενέπνευσε μάλιστα και τη δημιουργία του κρυπτονομίσματος «Dogecoin» το οποίο αποθέωσε ο Έλον Μασκ. Ο δισεκατομμυριούχος μάλιστα τον περασμένο Απρίλιο άλλαξε για λίγο το λογότυπο του X σε μια εικόνα της Kabosu, προκαλώντας την εκτόξευση της τιμής του κρυπτονομίσματος στα ύψη.

Αρχικά ξεκίνησε ως ένα αστείο νόμισμα, αλλά η επιτυχία του ενέπνευσε μια σειρά από κρυπτονομίσματα με θέμα το σκύλο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.