Trending Now

YouTuber έσπασε αυχένα και λεκάνη σε ατύχημα με μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

YouTuber έσπασε αυχένα και λεκάνη σε ατύχημα με μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τον αυχένα, την πλάτη και την λεκάνη του έσπασε ο YouTuber Άντονι Βέλλα σε ατύχημα που είχε με μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Μάλιστα, το ατύχημά του, το οποίο σημειώθηκε σε πάρκο νοτιοδυτικά του Όστιν στις ΗΠΑ καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 33χρονος δοκίμαζε το μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς BGD Luna 3 και είχε αναπτύξει ταχύτητα 80χλμ/ώρα όταν έχασε τον έλεγχό του σε υψόμετρο περίπου 30 μέτρων.

Μετά την πτώση του, ο YouTuber ακούγεται να σφαδάζει από τους πόνους και να προσπαθεί να ενημερώσει τις αρχές για το ατύχημά του.

Όπως αναφέρει ο χρήστης που ανήρτησε το βίντεο της πτώσης του YouTuber «για όλα τα κατάγματα θα χρειαστούν χειρουργικές επεYouTuber έσπασε αυχένα και λεκάνη σε ατύχημα με μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάςμβάσεις. Ο Βέλλα εξήγησε ότι η πτώση προκλήθηκε επειδή δεν εντοπίστηκε ένας κόμπος κατά τη διάρκεια του ελέγχου που προηγήθηκε της απογείωσης»