Trending Now

Ελένη Τσολάκη για το σχόλιο του Έλον Μασκ: Χαιρετίστε με, ετοιμάζω βαλίτσες

Η παρουσιάστρια έστειλε «γλυκό φιλί» στον δισεκατομμυριούχο μετά τη viral ανάρτηση στο X

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Η Ελένη Τσολάκη αντιμετώπισε με χιούμορ το viral σχόλιο του Έλον Μασκ σε βίντεο από την εποχή που παρουσίαζε τον καιρό - «Ετοιμάζω βαλίτσες και φεύγω».

Στο σχόλιο που έκανε ο Έλον Μασκ για τον χορό της από την εποχή που παρουσίαζε τον καιρό στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε η Ελένη Τσολάκη.

«Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλον Μασκ στο Χ, με το σχόλιό του και το βίντεο που το συνόδευε να γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι αρχικά πίστευε ότι επρόκειτο για τρολ και ψεύτικο λογαριασμό, ωστόσο, εφόσον διαπίστωσε ότι όντως ο ιδρυτής της δημοφιλούς διαδικτυακής πλατφόρμας αναφέρθηκε σε εκείνη, του έστειλε «γλυκό φιλί», ενώ αστειευόμενη είπε ότι «ετοιμάζει βαλίτσες».

«Χαιρετήστε με, γιατί ετοιμάζω βαλίτσες και φεύγω. Έχω πολλές προτάσεις, η μία να αναλάβω CEO στα… αυτοκινητάκια του Elon Musk. Έχει γίνει χαμός από χθες, με παίρνουν τηλέφωνο άνθρωποι που είχα να ακούσω πολλά χρόνια, για να μου πουν γι’ αυτό το σχόλιο. Ήταν το πραγματικό προφίλ του Elon Musk. Νόμιζα ότι ήταν τρολιά, μετά νόμιζα ότι δεν είναι ο κανονικός του λογαριασμός. Και ορίστε, ήρθε η στιγμή να φτάσει ο “ελενικός καιρός” εκεί που του αξίζει. Γλυκό φιλί στον Elon Musk», ανέφερε μέσα από την εκπομπή της.