Trending Now

«Πνιγμένα» muscle cars, βάρκες στους δρόμους - Εικόνες από το πλημμυρισμένο Ντουμπάι

Δείτε εντυπωσιακό timelapse βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικόνες από το πλημμυρισμένο Ντουμπάι
Ντουμπάι: Κατακλυσμός «βύθισε» την πόλη

Ντουμπάι: Κατακλυσμός «βύθισε» την πόλη - Δείτε εντυπωσιακό timelapse βίντεο

«Βυθισμένο» κάτω από το νερό είναι το Ντουμπάι, το οποίο πλήττεται το τελευταίο 24ωρο από πρωτοφανούς διάρκειας και έντασης κακοκαιρία. Συγκεκριμένα, μέσα σε λίγες ώρες 120 mm βροχής- ποσότητα που συνήθως πέφτει σε έναν χρόνο. Μαύρα σύννεφα κατέκλυσαν τον ουρανό ενώ κεραυνοί έπεφταν κάθε λίγα δευτερόλεπτα. Οι άνεμοι ήταν θυελλώδεις ενώ η βροχή καταρρακτώδης και ασταμάτητη.

Πλήθος τουριστών σπεύδουν στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποχωρήσουν από την χώρα αλλά δεκάδες πτήσεις έχουν αναβληθεί λόγω της έντονης βροχόπτωσης που προκάλεσε πλημμύρες μέχρι και σε αυτό.

Ντουμπάι: Ποτάμια οι δρόμοι, παρατημένα muscle cars

«Τώρα είμαι κι εγώ κάτω από το νερό, όπως όλοι οι φίλοι μου στα κρυπτονομίσματα», λέει σε ανάρτησή του ο γνωστός influencer Jordan μέσα από την πλημμυρισμένη Rolls Royce του χρησιμοποιώντας μια φράση που χρησιμοποιείται για όσους επενδυτές έχουν χάσει τα χρήματά τους.

Οι δρόμοι του Ντουμπάι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, πανάκριβα muscle cars έχουν παρατηθεί από τους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι απομακρύνονται κακήν κακώς με φουσκωτές βάρκες.

Σοβαρά προβλήματα στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB) ανακοίνωσε σήμερα ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω κακοκαιρίας ενώ η αεροπορική εταιρεία Emirate Airlines ανέφερε σε δήλωση που εξέδωσε ότι αναστέλλει το τσεκ-ιν για τους επιβάτες που αναχωρούν από το εν λόγω αεροδρόμιο από τις 8 π.μ. σήμερα (τοπική ώρα, 07:00 ώρα Ελλάδας) μέχρι τα μεσάνυχτα λόγω των επιχειρησιακών προβλημάτων που προκαλούν η κακοκαιρία και η κατάσταση των δρόμων.

Έγινε, ακόμη, γνωστό πως οι πτήσεις καθυστερούν ή κατευθύνονται προς άλλα αεροδρόμια. Μάλιστα, τα πληρώματα αδυνατούν να φθάσουν στο αεροδρόμιο εξαιτίας της κακοκαιρίας. Περισσότερες από 50 πτήσεις είτε εξετράπησαν προς άλλους προορισμούς, είτε ακυρώθηκαν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ