Trending Now

«Μην είσαι μ@@@ς»: Η Hannah Waddingham απάντησε σε φωτογράφο που της ζήτησε να «δείξει μπούτι»

H ηθοποιός είναι ευρέως γνωστή από τον ρόλο της στην σειρά «Ted Lasso»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Hannah Waddingham: Επίπληξη σε φωτογράφο για σεξιστικό σχόλιο

Η ηθοποιός Hannah Waddingham καταχειροκροτήθηκε αφού επέπληξε έναν φωτογράφο που φάνηκε να της ζητάει να «δείξει πόδι» καθώς έφτανε στο κόκκινο χαλί για τα βραβεία Olivier την Κυριακή.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο X, τα σχόλια του φωτογράφου δεν ακούγονται, αλλά η Waddingham απαντά «Θεέ μου, δεν θα το έλεγες ποτέ αυτό σε έναν άνδρα, φίλε μου». Προειδοποιεί ότι θα προχωρήσει αν συνεχίσουν σε αυτό το πνεύμα, λέγοντας: «Μην είσαι μαλάκας, αλλιώς θα φύγω. Μην λες "δείξε λίγο πόδι". Όχι"».

Η Waddingham έφτανε για να φιλοξενήσει τα ετήσια βραβεία για την αριστεία στο θέατρο στο Royal Albert Hall.

Τα πλάνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την δείχνουν να ποζάρει σε πέτρινα σκαλοπάτια, φορώντας ένα λιλά μάξι φόρεμα με χάντρες στον ένα ώμο και ημιδιαφανή φούστα, πριν κάνει χειρονομία προς τον φωτογράφο που πιστεύεται ότι της μίλησε. Καθώς απομακρύνεται, δείχνει και προσθέτει: «Να έχετε τρόπους».

Η Waddingham eίναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ιδιοκτήτριας της Richmond FC, Rebecca Welton, στην σειρά «Ted Lasso», η οποία της χάρισε βραβείο Emmy, βραβείο Critics' Choice και βραβείο Screen Actors Guild.

Η Waddingham, από το νότιο Λονδίνο, πρωταγωνίστησε επίσης στο «Game of Thrones» και στο «Sex Education», ενώ συμπαρουσίασε τον περσινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Λίβερπουλ. Ήταν επίσης οικοδέσποινα των Oliviers του 2023.

Πηγή: Guardian