Trending Now

Ο «Μπαμπάς του BBC» μοιράζεται φωτογραφίες χρόνια μετά το σπαρταριστό περιστατικό

O Robert Kelly ανέλυσε την κατάσταση στην Βόρεια Κορέα όταν στο δωμάτιο μπήκαν τα παιδιά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Ο μπαμπάς του ΒΒC»: Φωτογραφίες έξι χρόνια μετά το περιστατικό
© screenshot/youtube

«Ο μπαμπάς του ΒΒC»: Φωτογραφίες με τα παιδιά του χρόνια μετά το περιστατικό 

Ένας ακαδημαϊκός που έγινε viral όταν κατά την συνέντευξη του στο BBC μπήκαν ξαφνικά τα δύο παιδιά του, γιόρτασε την 7η επέτειο από το περιστατικό. 

Ο διεθνολόγος Robert E. Kelly μιλούσε για τη Βόρεια Κορέα το 2017, όταν η τότε τετράχρονη κόρη του Marion εισέβαλε στο δωμάτιο με τον μικρό αδελφό της James να την ακολουθεί με το καροτσάκι του. Κατά το ξεκαρδιστικό απόσπασμα, το οποίο από τότε έχει προβληθεί εκατομμύρια φορές στο διαδίκτυο, ο καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Pusan στη Νότια Κορέα, προσπαθούσε να συγκεντρωθεί καθώς η σύζυγός του Jung-a έτρεχε στο δωμάτιο για να απομακρύνει τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τη γιαγιά των παιδιών, η τότε 4χρονη Marionκαι ο μόλις εννέα μηνών James «εισέβαλαν» στο γραφείο του μπαμπά τους γιατί νόμιζαν πως μιλούσε στο Skype με τον παππού και τη γιαγιά τους. Όπως είπε η ίδια, αυτή και ο σύζυγός της μιλούν συχνά μέσω Skype με τον γιο τους. «Τα παιδιά μάλλον άκουσαν φωνές από τον υπολογιστή και υπέθεσαν ότι είμαστε εμείς. Ήταν τόσο αστείο», συμπλήρωσε γελώντας.

Επτά χρόνια μετά, ο πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος έγινε γνωστός ως «μπαμπάς του BBC» μοιράστηκε ξανά το βίντεο και δημοσίευσε νέες φωτογραφίες των παιδιών του που μεγαλώνουν γρήγορα για να γιορτάσει την επέτειο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ