Trending Now

Η στιγμή που κεραυνοί «χτυπούν» την Πιερία - Δείτε τη μοναδική φωτογραφία

Ζημιές στην πόλη από την κακοκαιρία

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κεραυνοί πάνω από την Πιερία
Πιερία: Φωτογραφία με κεραυνούς να «χτυπούν» την πόλη © Forecast Weather Greece / George Vellidi

Πιερία: Viral φωτογραφία με κεραυνούς πάνω από την Πιερία - Ζημιές στην πόλη από την κακοκαιρία

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία που απεικονίζει τη στιγμή που δεκάδες κεραυνοί φωτίζουν τον ουρανό πάνω από την Πιερία

Πιερία: Η φωτογραφία με κεραυνούς να «χτυπούν» την πόλη

Όπως αναφέρει το Forecast Weather Greece, όπου αναρτήθηκε η φωτογραφία σημειώνει: «η ισχυρή καταιγίδα που χτυπάει την Πιερία, όπως φαίνεται μέσα από τον φακό του George Vellidi τώρα από τη Θεσσαλονίκη».

⚡️⚠️ Η Ισχυρή καταιγίδα που χτυπάει την Πιερία όπως φαίνεται μέσα από τον φακότου George Vellidi τώρα από την Θεσσαλονίκη .

Posted by Forecast Weather Greece on Monday, March 4, 2024

Πιερία: Η ισχυρή καταιγίδα με έντονη κεραυνική δραστηριότητα προκάλεσε ζημιές

Ισχυρή βροχόπτωση με έντονη κεραυνική δραστηριότητα, ακόμη και χαλαζόπτωση, έπληξε τις τελευταίες ώρες περιοχές της Πιερίας.

Μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 40 κλήσεις και χρειάστηκε να επέμβει σε τρεις περιπτώσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια.

@ziogan23

Καταστροφές Πιερία τώρα!!! 15 πόντους χαλάζι στα αυτοκίνητα παραγωγές καταστράφηκαν κτηνοτρόφοι στο χάος Σπίτια πλημμύρισαν Δρόμοι κόπηκαν σαν καρπούζια !!!! Ελλάδα 2.0 mpesfypgamw fyp

♬ πρωτότυπος ήχος - Ziogan23

Επιπλέον, στην περιοχή μεταξύ Καρίτσας και Βροντού, στοn Δήμο Δίου-Ολύμπου, η Πυροσβεστική προχώρησε σε απεγκλωβισμό ηλικιωμένης γυναίκας μέσα από το σπίτι της και τριών γυναικών που είχαν εγκλωβιστεί μέσα σε αυτοκίνητο. Στη δεύτερη περίπτωση έγινε και χρήση μηχανήματος έργου για την μεταφορά των γυναικών σε ασφαλές σημείο.

⛔️S.O.S⛔️ Εκπέμπουν στην περιοχή Άγιος Σπυρίδωνας Πιερίας ❗️Η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή έχουνε πέσει πάνω από 40 με 50 χιλ βροχοπτώσεις και πάνω από 1500 με 2000 κεραυνοί την τελευταία ώρα Βίντεο : Σταμάτης Κεπεντζής

Posted by Forecast Weather Greece on Monday, March 4, 2024

Επαρχιακοί δρόμοι στα ορεινά της Πιερίας πλημμύρισαν και η κυκλοφορία διεξάγεται μετ' εμποδίων. Χωρίς προβλήματα πάντως γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην ΠΑΘΕ.

Στο μεταξύ, προβλήματα ηλεκτροδότησης καταγράφονται λόγω της κακοκαιρίας σε περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού, ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος αποκατάστασης των προβλημάτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ