Trending Now

Μαρίνα Σπανού: Ένα ταλαντούχο λουλούδι του δρόμου που «άνθισε» στην καραντίνα

Η τραγουδίστρια φαινόμενο που έγινε viral στο Tik Tok

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρίνα Σπανού: H τραγουδίστρια που έγινε viral
Μαρίνα Σπανού: H τραγουδίστρια που έγινε viral © Instagram/ marinaspanou

Μαρίνα Σπανού: H τραγουδίστρια που έγινε viral στο Tik Tok με το τραγούδι «Λουλούδι του δρόμου»

Αν κάτι ακούγεται συνεχώς στο Tik Tok, με όλο και περισσότερους φαν να σιγοτραγουδούν τραγούδια της, αυτή είναι σίγουρα η Μαρίνα Σπανού. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, μόλις ετών 21, ακούγεται παντού στο TikTok και το κοινό της αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

Ξεκίνησε να γίνεται γνωστή μέσα στην καραντίνα, από τις μίνι συναυλίες που έδινε στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου μαγεύοντας τους περαστικούς και πλέον τα live της γίνονται sold out.


Πριν ακόμη γίνει viral από την εκτέλεση του τραγουδιού «Λουλούδι του δρόμου» του Ρους, η 18χρονη το 2020 Μαρίνα Σπανού, είχε ήδη δημιουργήσει το δικό της κοινό.

Η 21χρονη σπουδάζει υποκριτική και είναι κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού και της μουσικού Μελίνας Παιωνίδου, που διδάσκει στο Εθνικό Θέατρο. Αυτή η πληροφορία βέβεια έγινε ευρύτερα γνωστή αρκετά μετά την επιτυχία των πρώτων της συναυλιών.

Η συνέντευξη της Μαρίνας Σπανού στο «Κρίμα» 

Το τραγούδι δεν ήταν το όνειρό της από παιδί, όπως είπε και η ίδια σε συνέντευξη στο «Κρίμα» της Zoe Pre στο YouTube. Ένας έρωτας στα 17 της, στάθηκε η αφορμή να έρθει πιο κοντά με το τραγούδι, να αρχίζει να τραγουδάει και να γράφει τα δικά της κομμάτια.

Πως ξεκίνησε το τραγούδι στο δρόμο | ΚΡΙΜΑ #77 ft. @marinaspanou

Το «Λουλούδι του δρόμου» που την απογείωσε 

Η Μαρίνα Σπανού είχε ήδη πολλές χιλιάδες ακροατές σε streaming υπηρεσίες και άλλους τόσους στα TikTok βίντεό της, μέχρι να έρθει το «Λουλούδι» του Ρους και να απογειώσει τη φήμη της.

Μαρίνα Σπανού - Πλάκα (Official Music Video)

Πριν από 1 χρόνο, η Μαρίνα Σπανού τραγούδησε το κομμάτι του Ρους που είχε κυκλοφορήσει αρκετά χρόνια πριν, με τον δικό της ατμοσφαιρικό τρόπο και από τότε η φωνή της «ντύνει» χιλιάδες νοσταλγικά βίντεο.

@marinaspanou_

vibe with me όσο πηγαίνουμε λίγο πίσω στην καραντίνα του ‘20

♬ πρωτότυπος ήχος - Μαρίνα Σπανού

Ο Χρήστος Σπανός είναι στο πλευρό της κόρης του, αφού χρησιμοποιεί τα δικά του social media, για να προωθεί τις συναυλίες της σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Τον Φεβρουάριο, ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο, ενώ ακουγόταν η κόρη του να τραγουδάει. Χαμογελούσε στην κάμερα και προσκαλούσε τον κόσμο να πάει στις συναυλίες που θα έκανε τον Απρίλιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ