Trending Now

YouTuber εισέβαλε στη σκηνή των BAFTAS ανενόχλητος

O «εισβολέας» έχει ιστορικό ανάλογων πράξεων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΒAFTA: YouTuber εισέβαλε στη σκηνή χωρίς να τον προσέξουν
Στιγμιότυπο από το πάρτι των βραβείων © EPA/NINA PROMMER

ΒAFTA: YouTuber εισέβαλε στη σκηνή κατά την απονομή του Όπενχάιμερ

Ένας φαρσέρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εισέβαλε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της απονομής της καλύτερης ταινίας στα κινηματογραφικά βραβεία Bafta στο Λονδίνο την Κυριακή.

Σε πλάνα που προβλήθηκαν στο BBC One, ο άνδρας, φορώντας σκούρο κοστούμι, ανέβηκε στη σκηνή την ώρα που η παραγωγός του Οπενχάιμερ Έμα Τόμας εκφωνούσε την ευχαριστήρια ομιλία της, μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας Κρίστοφερ Νόλαν και τον πρωταγωνιστή Kίλιαν Μέρφι. Αφού στάθηκε πίσω από την Τόμας καθώς εκείνη μιλούσε, έφυγε από τη σκηνή μαζί με τους δημιουργούς της ταινίας και σύμφωνα με την Ακαδημία στη συνέχεια συνελήφθη από την ασφάλεια.

Το ιστορικό...του Lizwani

Δεν είναι η πρώτη φορά που o Υoutuber γνωστός ως Lizwani, η οποία έχει 5.000 followers στο TikTok και 8.000 στο YouTube, μπαίνει κρυφά σε μια εκδήλωση. Στα κανάλια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύει μακροσκελή βίντεο με τα κατορθώματά του.
Το 2022, εισέβαλε στα Βρετανικά στο O2 Arena, μπαίνοντας στον χώρο φορώντας καπέλο και ποδιά σεφ. Πήγε στην περιοχή VIP και βιντεοσκοπήθηκε σε ένα τραπέζι πίσω από τον Mo Gilligan, τον κωμικό, πριν πάει σε ένα after-party και φωτογραφηθεί με τον Bukayo Saka, τον αστέρα της Άρσεναλ.

Ενώ τα Bafta έχουν γλιτώσει από τις εισβολές στη σκηνή στο παρελθόν, στα Όσκαρ έμεινε στην ιστορία η περίφημη εμφάνιση ενός streaker το 1974, ενώ ο Ντέιβιντ Νίβεν ήταν έτοιμος να ανακοινώσει τον επόμενο παρουσιαστή.

The Oscars Streaker | 46th Oscars (1974)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ