Trending Now

72χρονη αντικρύζει για πρώτη φορά τη θάλασσα και συγκινεί με την αντίδρασή της

To viral βίντεο με τη γυναίκα να ξεσπά σε κλάματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αργεντινή: Γυναίκα βλέπει για πρώτη φορά στη ζωή της τη θάλασσα
Αργεντινή: Γυναίκα βλέπει για πρώτη φορά στη ζωή της τη θάλασσα © TikTok

Αργεντινή: Γυναίκα βλέπει για πρώτη φορά στη ζωή της τη θάλασσα - Το viral βίντεο

Για πολλούς η θάλασσα είναι πηγή ενέργειας, ηρεμίας αλλά και καταφύγιο πολλών στιγμών και λίγο ή πολύ τη θεωρούμε δεδομένη. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και μία 72χρονη από την Αργεντινή που είδε για πρώτη φορά στη ζωή της από κοντά τη θάλασσα και ένιωσε στα πόδια της το νερό σε μία από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της ζωής της.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok αποτυπώνει τη στιγμή αυτή της 72χρονης που έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τη θάλασσα, μία στιγμή χαράς και ενθουσιασμού.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Ίσα πέρασε τη ζωή της μεγαλώνοντας 10 παιδιά. Η Τζιζέλα Γκράσι, η οποία ανήρτησε το viral βίντεο και είναι μέλος της οικογένειας, λέει πως η Ίσα μαζί με τον πατέρα της Γκράσι επί 27 χρόνια φρόντιζαν την ίδια και τα αδέρφια της. Δυστυχώς, ο πατέρας της Γκράσι πέθανε το 2019. «Μεγάλωσε επτά θετά παιδιά και τρία βιολογικά» ανέφερε η κοπέλα στο Storyful.

H στιγμή που η 72χρονη βλέπει για πρώτη φορά τη θάλασσα

Το viral βίντεο, που έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερες από 850.000 προβολές, δείχνει τη στιγμή που ένα από τα μέλη της οικογένειας την οδηγεί στην παραλία ενώ έχει τα μάτια της κλειστά. Λίγα μέτρα μακριά από το νερό σταματούν και εκείνος ξεσκεπάζει τα μάτια της Ίσα για να της δείξει τη θάλασσα που απλώνεται μπροστά της.

Η Ίσα συγκινεί με την ενθουσιώδη αντίδρασή της αυτή τη μοναδική στιγμή.

@gisegrassi

mi vieja conociendo el mar x primera vez

♬ sonido original - Gise Grassi

Σε άλλο βίντεο η 72χρονη φαίνεται με μαγιό μέσα στη θάλασσα να φωνάζει προς τη θετή της κόρη, που την κινηματογραφεί, να καλέσει έναν «καυτό» ναυαγοσώστη, όπως λέει, για να τη βοηθήσει.

Ο συνοδός της αστειευόμενος προσθέτει «Τον πιο καυτό, σας παρακαλώ», με τη θετή της κόρη να συμβουλεύει την 72χρονη να πει πως «πνίγεται».

@gisegrassi

conociendo el mar parte 3 día de hoy!

♬ sonido original - Gise Grassi

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ