Trending Now

Αγίου Βαλεντίνου: Γραφείο κηδειών έστειλε ευχές σε οίκο ευγηρίας

Προς άγραν πελατών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγίου Βαλεντίνου: Γραφείο κηδειών έστειλε ευχές σε οίκο ευγηρίας
© Unsplash

Βρετανία: Γραφείο κηδειών έστειλε κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου σε οίκο ευγηρίας

Η επιλογή ενός γραφείου κηδειών στη Βρετανία να στείλει ευχές για τον Άγιο Βαλεντίνο στους ενοίκους ενός οίκου ευγηρίας, προκάλεσε κύμα οργής των συγγενών τους.

Οι κάρτες στάλθηκαν στο Whitegates Care Center στο Σάρρεϋ στη νοτιοανατολική Αγγλία, ήταν διακοσμημένες με μια κόκκινη καρδιά και ένα ροζ φιόγκο, όπως ανέφερε η εφημερίδα Sun, ενώ έγραφαν «Στάλθηκαν με αγάπη» και ακολουθούσε το όνομα του γραφείου κηδειών. Η κίνηση προκάλεσε αμέσως σειρά αντιδράσεων.

Ο συγγενής μιας ηλικιωμένης γυναίκας που μένει στον οίκο ευγηρίας, είπε: «Ευτυχώς, καταφέραμε να το κρύψουμε πριν το δει η μαμά, θα ήταν καταστροφικό. Είναι αποτρόπαιο για τα γραφεία κηδειών να προσπαθούν να προσελκύσουν νέους πελάτες με αυτόν τον τρόπο». Από την πλευρά του, ένας άλλος συγγενής ανέφερε: «Αυτό θα τους προκαλούσε μεγάλη σύγχυση, αναστάτωση και απογοήτευση καθώς συχνά βρίσκονται εδώ αρκετοί που έχασαν τους συντρόφους τους μιας ζωής.».

Άγιου Βαλεντίνου: Προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο οίκος ευγηρίας 

Από την πλευρά του, υπερασπιζόμενος τη διανομή των καρτών στους ηλικιωμένους, ο οίκος ευγηρίας σημείωσε: «Εκτιμούμε την υποστήριξη και τη δέσμευση όλων των γειτόνων μας, συμπεριλαμβανομένου του TH Sanders (σ.σ. το όνομα του γραφείου κηδειών). Από τη δική τους καλοσύνη και καλή θέληση, έχουν φέρει ζεστασιά, χαρά και γενναιοδωρία στους κατοίκους μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες».

«Οι ένοικοι ήταν ενθουσιασμένοι που έλαβαν τις κάρτες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όλοι πέρασαν μια υπέροχη μέρα γιορτάζοντας», τόνισε ο οίκος ευγηρίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ