Trending Now

Οργανωμένοι της Λοριάν πέταξαν 400 κιλά νεκρά ψάρια σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Για την κακή εικόνα της ομάδας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οργανωμένοι της Λοριάν πέταξαν 400 κιλά νεκρά ψάρια σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Λοριάν: Οργανωμένοι πέταξαν 400 κιλά νεκρά ψάρια - Για να διαμαρτυρηθούν στην διοίκηση

Εναν πρωτότυπο και συνάμα... μακάβριο τρόπο, επέλεξαν οι οπαδοί της Λοριάν, προκειμένου να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους, για την απογοητευτική πορεία της αγαπημένης τους ομάδας.

Οι «Merlus Ultras 1995», όπως ονομάζονται οι οργανωμένοι οπαδοί της γαλλικής ομάδας, πέταξαν 400 (!) κιλά νεκρά ψάρια μπροστά στην είδοσο του προπονητικού κέντρου της ομάδας, ενώ στο κεντρικό πανό που κρατούσαν αναγραφόταν η φράση «ψόφια όπως κι εσείς»!

Η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν η εντός έδρας συντριβή με 4-0 από την Μπρεστ, ενώ μετά από 17 αγωνιστικές στο σαμπιονά, η Λοριάν βρίσκεται στην 17η θέση με 12 βαθμούς και χωρίς νίκη στις τελευταίες 14 αναμετρήσεις της (σ.σ. 9 ήττες και πέντε ισοπαλίες).

Μάλιστα, οι οπαδοί της Λοριάν είχαν ενημερώσει για την δράση τους, καθώς στην ιστοσελίδα που διατηρούν στο διαδίκυτο, ανήρτησαν το ακόλουθο μήνυμα:

«Τελευταίος αγώνας του 2023, και τα ταξίδια απαγορεύονται. Μετά την νέα ντροπιαστική ήττα (σ.σ. και ο χαρακτηρισμός είναι ευγενικός) της ομάδας μας, διοργανώνεται δράση μπροστά στο Κερλίρ μετά τον αγώνα από γύρω στα είκοσι μέλη. Μπροστά από την πύλη θα τοποθετηθούν 400 κιλά ψάρια. Άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται και δεν σέβονται τον θεσμό της Λοριάν, ας απομακρυνθούν από τον σύλλογό μας»...

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ