Trending Now

Η Ντόλι Πάρτον ντύθηκε τσιρλίντερ και τραγούδησε για καλό σκοπό

Στο ημίχρονο του αγώνα των Dallas Cowboys με τους Washington Commanders

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ντόλι Πάρτον ντύθηκε τσιρλίντερ και τραγούδησε για καλό σκοπό

Ντόλι Πάρτον: Nτύθηκε τσιρλίντερ και τραγούδησε για καλό σκοπό - Στο ημίχρονο του αγώνα των Dallas Cowboys με τους Washington Commanders

Μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Rockstar» η σούπερ σταρ της κάντρι μουσικής Ντόλι Πάρτον ανέβηκε στη σκηνή του AT&T Stadium στο 'Αρλινγκτον του Τέξας στο ημίχρονο του αγώνα των Dallas Cowboys με τους Washington Commanders. Εκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με το 6 λεπτών σόου της όσο και με την εμφάνισή της στα 77της χρόνια.

Ντυμένη ως τσίρλιντερ των Cowboys, ερμήνευσε το αγαπημένο της τραγούδι «Jolene» το οποίο φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια. Ακολούθησε η μεγάλη της επιτυχία «Nine to Five» από την ταινία, στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με την Τζέιν Φόντα και τη Λίλι Τόμλιν το 1980 και κέρδισε δύο Γκράμι, ενώ προτάθηκε για το Τραγούδι της Χρονιάς. Έκλεισε το σόου της με τη διασκευή των Queen «We Are the Champions» με το κοινό να την αποθεώνει.

«Στόχος μου είναι να ενθαρρύνω όλους όσους μπορούν να κάνουν δωρεές και να στηρίξουν τους γείτονές τους που έχουν ανάγκη. Κάθε μικρή πράξη γενναιοδωρίας βοηθάει και όλοι μαζί μπορούμε να αγαπήσουμε τους γείτονές μας αυτές τις γιορτές και πέρα από αυτές» είχε αναφέρει σε δήλωσή της η σταρ τον περασμένο μήνα για τη συγκεκριμένη εμφάνιση που ήταν σε συνεργασία με τον «Salvation Army» (Στρατό της Σωτηρίας).

Dolly Parton FULL Thanksgiving Halftime Show

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ