Trending Now

TikToker ξέσπασε σε κλάματα μετά την πρώτη μέρα στη δουλειά: «Δεν έχω χρόνο για τίποτα»

1,2 εκατομμύρια προβολές για το βίντεο εναντίον του οκταώρου

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
TikTok: Χρήστρια της πλατφόρμας ξεσπά κατά του οκταώρου - Δεν της απομένει χρόνος για τον εαυτό της, απορεί με όσους δουλεύουν 9 με 5.
Η TikToker Μπριέλ στρέφεται ενάντια στην οκτάωρη εργασία με ανάρτησή της © TikTok/screen shot

TikTok: Χρήστρια της πλατφόρμας ξεσπά κατά του οκταώρου - Δεν της απομένει χρόνος για τον εαυτό της, απορεί με όσους δουλεύουν 9 με 5.

Ξεσπάθωσε κατά της οκτάωρης εργασίας μια TikToker μέσα από βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της, εξηγώντας πώς δεν της απομένει ελεύθερος χρόνος.

Η Μπριέλ, η οποία ξεκίνησε πρόσφατα να δουλεύει στην περιοχή της Νέας Υόρκης, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου εμφανιζόταν φανερά αναστατωμένη, ενώ στις λεζάντες της δημοσίευσης αναρωτιόταν πως τα καταφέρνει ο κόσμος που εργάζεται από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Στο βίντεο, η Μπριέλ, η οποία μιλώντας στο Insider ζήτησε να χρησιμοποιήσουν μόνο το μικρό της όνομα, αναφέρει ότι πρόκειται για τη πρώτη της δουλειά εκτός κολεγίου που απαιτεί να εργάζεται στο γραφείο, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ταξιδέψει μέχρι εκεί κάτι το οποίο της παίρνει πολύ χρόνο καθώς δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να ζήσει πιο κοντά.

Η ίδια περιγράφει ότι ανεβαίνει στο τρένο στις 7:30 και δεν επιστρέφει στο σπίτι της μέχρι τις «18:15 το νωρίτερο», κάτι που, όπως λέει, δεν της αφήνει χρόνο για να μαγειρέψει δείπνο ή να ασκηθεί.

Στην αρχή του βίντεο, η TikToker είπε ότι «μάλλον ήταν τόσο δραματική και ενοχλητική» και αναγνώρισε ότι η κατάστασή της θα μπορούσε να είναι χειρότερη.

Είπε ότι θα μπορούσε να εργάζεται ακόμη περισσότερες ώρες, αλλά αναρωτήθηκε πώς ο κόσμος βρίσκει χρόνο για φίλους ή για ραντεβού. «Δεν έχω χρόνο για τίποτα, και είμαι πολύ αγχωμένη», είπε προς το τέλος του βίντεο.

@brielleybelly123

im also getting sick leave me alone im emotional ok i feel 12 and im scared of not having time to live

♬ original sound - BRIELLE

Χιλιάδες σχόλια για το TikTok κατά της οκτάωρης εργασίας - Πολλοί ταυτίστηκαν με την κατάσταση

Το βίντεο είχε μεγάλη απήχηση καθώς έλαβε 1,2 εκατομμύρια προβολές και περισσότερα από 7.300 σχόλια. Πολλοί έγραψαν ότι μπορούσαν να συσχετιστούν με την κατάσταση, καθώς μοιράστηκαν ότι και αυτοί είχαν περιορισμένο χρόνο για την προσωπική τους ζωή και θεωρούσαν δύσκολο να αντιμετωπίσουν την επαναλαμβανόμενη ρουτίνα.

«Η εβδομάδα εργασίας των 40 ωρών είναι ξεπερασμένη και τα συναισθήματά σας είναι απολύτως έγκυρα», σχολίασε ένας χρήστης των κοινωνικών δικτύων.

Σε μια δήλωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η Μπριέλ είπε στο Insider: «Είμαι πολύ ευγνώμων που έχω τη δουλειά μου μετά από πέντε μήνες ανεπιτυχούς αναζήτησης μετά το κολέγιο, αλλά είναι αποθαρρυντικό και κατανοητό γιατί οι Αμερικανοί έχουν καεί και τα επίπεδα ψυχικής ασθένειας είναι υψηλά», είπε προσθέτοντας ότι ένιωθε τυχερή που έχει μια δουλειά που την ενδιέφερε και της άρεσε, αλλά ανησυχούσε ότι πολλοί υπάλληλοι γραφείου δεν έβρισκαν χρόνο για να απολαύσουν «το φως του ήλιου, την άσκηση, τον επαρκή ύπνο, την υγιεινή διατροφή και τη δημιουργία δεσμών με άλλους ανθρώπους». «Φεύγω για τη δουλειά πριν την ανατολή του ηλίου και επιστρέφω σπίτι μετά τη δύση του ηλίου», σημείωσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ