Trending Now

Καρδίτσα: Κύμα αλληλεγγύης για τη γιαγιά που μεγαλώνει την εγγονή της στα χαλάσματα

Το βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H viral γιαγιά στην Καρδίτσα
H viral γιαγιά στην Καρδίτσα © Instagram/alexandra.kaps

Κόσμος ψάχνει τρόπο να βοηθήσει ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία φαίνεται να δηλώνει σε βίντεο ότι μεγαλώνει την εγγονή της, καθώς καθαρίζει το πλημμυρισμένο σπίτι της

Κινητοποίηση υπάρχει στα social media τις τελευταίες ώρες έπειτα από viral βίντεο που δείχνει μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Καρδίτσα να καθαρίζει το πλημμυρισμένο σπίτι της, ενώ αναφέρει ότι φροντίζει τη 2 ετών εγγονή της, καθώς η κόρη της και μητέρα του παιδιού έχει πεθάνει.

Η Αλεξάνδρα Καψαλά του Smart Dog ταξίδεψε ως στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα τον Παλαμά Καρδίτσας, μαζί με άλλους εθελοντές, για να βοηθήσει τους πληγέντες από την κακοκαιρία. Πριν έξι μέρες, ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να πλησιάζει μια ηλικιωμένη κυρία, η οποία καθάριζε το σπίτι της από νερά και λάσπες.

Με ευγενικό ύφος, η γιαγιά αναφέρει πως η κόρη της πέθανε όταν ήταν έξι μηνών έγκυος και η ίδια φροντίζει έκτοτε την εγγονή της που είναι 2 ετών.

Πάντως, από ό,τι φαίνεται από ανάρτηση άλλου χρήστη, περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν είναι μόνη της, αλλά έχει στο πλευρό της τον σύζυγό της και παππού του παιδιού, όπως επίσης και μεγαλύτερη εγγονή της.

Σε ανάρτηση του, ο Φώτης Νατσιούλης έχει ανεβάσει και το τηλέφωνο της άλλης εγγονής της οικογένειας.

20 9 23 Μεταμόρφωση!!!!Έχει καταστραφει ολοσχερώς το σπίτι του συγκεκριμένου ανθρώπου στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας από τις...

Posted by Fotis Natsioulis on Wednesday, September 20, 2023

Κινητοποίηση στα social 

Σε κάθε περίπτωση, η ιστορία της γιαγιάς από την Καρδίτσα έχει συγκινήσει πολύ κόσμο. Για το θέμα έκανε ανάρτηση και η Ελένη Χρονοπούλου του ΚΙΝΑΛ.

Πολύς κόσμος επιθυμεί να βοηθήσει τη γιαγιά με το εγγόνι της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ