Trending Now

Έξαλλη η Cardi B: Γυναίκα της πέταξε ποτό σε συναυλία και εκείνη «απάντησε» δεόντως

Η κάθε άλλο παρά ψύχραιμη αντίδραση της τραγουδίστριας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cardi B
© EPA/KEVIN WINTER

Η Cardi B εκτόξευσε το μικρόφωνό της σε μια γυναίκα που της πέταξε ένα ποτό, σε συναυλία στο Λας Βέγκας

Οφθαλμόν αντί οφθαλμού και μικρόφωνο αντί αναψυκτικού. Όταν μια γυναίκα εκτόξευσε ένα ποτό πάνω της, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, η γνωστή ράπερ Cardi B δεν δίστασε καθόλου: ανταπάντησε από σκηνής, πετώντας της το μικρόφωνό της, όπως δείχνουν τα βίντεο που κυκλοφορούν σήμερα σε πολλούς ιστότοπους.

Το Σάββατο, η Cardi B έδινε συναυλία στο Λας Βέγκας όταν μια γυναίκα που ήταν στο κοινό εκτόξευσε εναντίον της το περιεχόμενου ενός μεγάλου κυπέλλου.

Εμφανώς σοκαρισμένη για λίγα δευτερόλεπτα, η ράπερ «απάντησε» εκτοξεύοντας με τη σειρά της το μικρόφωνό της εναντίον της γυναίκας, ενώ μέλη της ασφάλειας της κινούνταν προς τη δράστιδα.

Στο Τwitter, πολλοί χρήστες ενέκριναν την πράξη της Cardi B, με κάποιους να λένε ότι οι καλλιτέχνες θα πρέπει επιτέλους να αντιδράσουν στις επιθέσεις εναντίον τους.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός είναι η τελευταία στη σειρά καλλιτέχνιδα που δέχεται τέτοια επίθεση. Πρόσφατα η Bebe Rexha δέχτηκε ένα κινητό τηλέφωνο στο πρόσωπο σε μια συναυλία στη Νέα Υόρκη ενώ κάποιος άλλος εκτόξευσε ένα σακουλάκι που περιείχε τις στάχτες της ίδιας της μητέρας του στη σκηνή όπου εμφανιζόταν η Pink, στο Λονδίνο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ