Trending Now

Ομογενής ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα 89 του και έγινε viral (βίντεο)

Συγκινητικό το βίντεο της εγγονής του στο Tik Tok

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 89χρονος ομογενής παππούς συγκινεί στο Tik Tok
© Tik Tok / amg24

Ομογενής στην Ελλάδα για πρώτη φορά στα 89 του χρόνια - Το βίντεο στο Tik Tok

Ένα συγκινητικό βίντεο με πρωταγωνιστή έναν 89χρονο ομογενή έχει γίνει τις τελευταίες ώρες viral στο Tik Tok και όχι άδικα. Ο ηλικιωμένος άνδρας με το ξύλινο μπαστουνάκι, στα 89 του χρόνια, επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα και οι στιγμές που έζησε στον τόπο των προγόνων του καταγράφηκαν στο ξεχωριστό βίντεο που δημιούργησε και δημοσίευσε η εγγονή του. 

«Χρειάστηκαν 89 χρόνια στον παππού μας, αλλά τελικά έφτασε στην Ελλάδα!!! Δεν μπορώ να μην κλάψω από την αγνή χαρά και υπερηφάνεια του», έγραψε η εγγονή του ως λεζάντα στο βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok, κερδίζοντας θερμά και συγκινητικά λόγια για τον παππού της. 

Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί, ο 89χρονος γεύτηκε την ελληνική κουζίνα, το ούζο, χόρεψε με την καρδιά του, βρέθηκε σε αρχαιολογικούς χώρους και συγκινημένος κράτησε την ελληνική σημαία. 

@annamg24

It took our Papou 89 years, but he finally got to Greece!!!! Can’t not cry at his pure joy and pride 🥹🥹🥹🥹🇬🇷🇬🇷 #greece #papou #santorini #mykonos #athens #greektiktok #grandpa #grandparentsoftiktok #greecetiktok #familyvacation

♬ De Ginetai - Elli Kokkinou & Foivos

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ