Trending Now

Τι είναι το «μπράβο Φαίδων» που έγινε TikTok και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το viral βίντεο από τη βόλτα του μικρού ποδηλάτη που γέννησε αμέτρητες απομιμήσεις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

«Μπράβο Φαίδων»: Το βίντεο στο TikTok που έγινε viral στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης - Ο μικρός ποδηλάτης ενέπνευσε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε ένα από τα πλέον viral βίντεο του TikTok έχει εξελιχθεί το «μπράβο Φαίδων».

Η πολυσυζητημένη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που μέσα σε διάστημα πέντε χρόνων έχει μετατραπεί σε έναν από τους ισχυρότερους πρωταγωνιστές του διαδικτύου, βρίθει πρωτότυπων και χιουμοριστικών βίντεο, και φαίνεται πως η επεισοδιακή βόλτα του μικρού ποδηλάτη δεν άφησε ασυγκίνητους τους χρήστες της πλατφόρμας.

Στο πρωτότυπο βίντεο «μπράβο Φαίδων», ένας μπόμπιρας προσπαθεί να κάνει τις πρώτες του βόλτες στο ποδήλατο, ενώ ο υπομονετικός μπαμπάς του τον ενθαρρύνει.

«Ωραίος, ωραίος ο Φαίδων. Μπράβο Φαίδων», ακούγεται να λέει πιθανότατα ο πατέρας του. Ωστόσο, στη συνέχεια ο μικρός ποδηλάτης τουμπάρει, με αποτέλεσμα ο πατέρας του να φωνάξει «ώπα Φαίδων!».

Το βίντεο έχει βρει πολλούς μιμητές στο διαδίκτυο, που δίνουν τις δικές τους χιουμοριστικές εκδοχές στη viral ανάρτηση.

Το «μπράβο Φαίδων» του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η ποδηλατική βόλτα του μικρού Φαίδωνα δεν μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με συχνές αναρτήσεις του δείχνει πως «το έχει» με το TikTok.

@kyriakosmitsotakis_ 13 ημέρες για τις εκλογες S2E2 #BTS #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Ο πρόεδρος της ΝΔ, σε ένα από τα τελευταία του TikTok, κάνει ποδήλατο ενώ από πίσω ακούγεται «Ωραίος ο Φαίδων. Μπράβο Φαίδων», φράση μάλιστα που αναφωνεί και ο πρόεδρος της ΝΔ.