Trending Now

Τι είναι το «μπράβο Φαίδων» που έγινε TikTok και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το viral βίντεο από τη βόλτα του μικρού ποδηλάτη που γέννησε αμέτρητες απομιμήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Μπράβο Φαίδων»: Το βίντεο στο TikTok που έγινε viral στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης - Ο μικρός ποδηλάτης ενέπνευσε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σε ένα από τα πλέον viral βίντεο του TikTok έχει εξελιχθεί το «μπράβο Φαίδων» © TikTok / faidon_znt

«Μπράβο Φαίδων»: Το βίντεο στο TikTok που έγινε viral στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης - Ο μικρός ποδηλάτης ενέπνευσε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε ένα από τα πλέον viral βίντεο του TikTok έχει εξελιχθεί το «μπράβο Φαίδων».

Η πολυσυζητημένη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που μέσα σε διάστημα πέντε χρόνων έχει μετατραπεί σε έναν από τους ισχυρότερους πρωταγωνιστές του διαδικτύου, βρίθει πρωτότυπων και χιουμοριστικών βίντεο, και φαίνεται πως η επεισοδιακή βόλτα του μικρού ποδηλάτη δεν άφησε ασυγκίνητους τους χρήστες της πλατφόρμας.

Στο πρωτότυπο βίντεο «μπράβο Φαίδων», ένας μπόμπιρας προσπαθεί να κάνει τις πρώτες του βόλτες στο ποδήλατο, ενώ ο υπομονετικός μπαμπάς του τον ενθαρρύνει.

«Ωραίος, ωραίος ο Φαίδων. Μπράβο Φαίδων», ακούγεται να λέει πιθανότατα ο πατέρας του. Ωστόσο, στη συνέχεια ο μικρός ποδηλάτης τουμπάρει, με αποτέλεσμα ο πατέρας του να φωνάξει «ώπα Φαίδων!».

Το βίντεο έχει βρει πολλούς μιμητές στο διαδίκτυο, που δίνουν τις δικές τους χιουμοριστικές εκδοχές στη viral ανάρτηση.

@faidon_znt

Μπραβο Φαιδων

♬ original sound - Faidon_znt

Το «μπράβο Φαίδων» του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η ποδηλατική βόλτα του μικρού Φαίδωνα δεν μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με συχνές αναρτήσεις του δείχνει πως «το έχει» με το TikTok.

@kyriakosmitsotakis_ 13 ημέρες για τις εκλογες S2E2 #BTS #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Ο πρόεδρος της ΝΔ, σε ένα από τα τελευταία του TikTok, κάνει ποδήλατο ενώ από πίσω ακούγεται «Ωραίος ο Φαίδων. Μπράβο Φαίδων», φράση μάλιστα που αναφωνεί και ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ