Trending Now

Μυστήριο στο Μπαθ της Αγγλίας με αυτοκίνητο που «πάρκαρε» σε τάφρο (εικόνα)

Έξω από ιστορικό ξενοδοχείο της περιοχής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μυστήριο στο Μπαθ της Αγγλίας με αυτοκίνητο που «πάρκαρε» σε τάφρο (εικόνα)

Αγγλία: Μυστήριο στο Μπαθ με αυτοκίνητο που «πάρκαρε» σε τάφρο - Το αυτοκίνητο παραμένει κολλημένο, αλλά το ξενοδοχείο λειτουργεί κανονικά

Οι θαμώνες ενός από τα ιστορικά ξενοδοχεία του Μπαθ αντίκρισαν ένα ασυνήθιστο θέαμα την Ημέρα της Μητέρας, όταν ένα αυτοκίνητο σφηνώθηκε στα παράθυρα του υπογείου.

Πυροσβέστες και διασώστες της περιοχής του Avon δήλωσε ότι κλήθηκαν στο Francis Hotel στην Queen Square περίπου στις 04:45 τα ξημερώματα την Κυριακή.

Ένα συνεργείο διάσωσης απελευθέρωσε έναν από τους επιβαίνοντες από το όχημα, ενώ ένας άλλος μπόρεσε να βγει μόνος του.

Το αυτοκίνητο παραμένει κολλημένο, αλλά το ξενοδοχείο λειτουργεί κανονικά.

Η Έμιλι, 47 ετών, επισκεπτόταν την οικογένειά της από το Λονδίνο για το γεύμα της Γιορτής της Μητέρας όταν είδε το ατύχημα και είπε στο BBC:

«Σκεφτήκαμε ότι μπορεί να ήταν μια μικρή φωτιά, αλλά κοιτάξαμε πάνω από τα κάγκελα και υπήρχε ένα ολόκληρο αυτοκίνητο τοποθετημένο εκεί μέσα και οι άνθρωποι έκαναν αστεία για το παρκάρισμα του - δεν μπορείς πραγματικά να καταλάβεις πώς βρέθηκε εκεί κάτω.

»Υπήρχε ένα αρκετά μεγάλο τμήμα των κιγκλιδωμάτων που είχε σπάσει και κάποιοι σοβάδες είχαν επίσης καταστραφεί, οπότε μπορούσατε να καταλάβετε ότι πρέπει να είχε συμβεί αρκετή ζημιά.

»Το ξενοδοχείο ήταν ανοιχτό - ήταν λίγο περίεργο γιατί μπορούσες να δεις από το παράθυρο και υπήρχαν άνθρωποι που έτρωγαν το μεσημεριανό τους γεύμα και το απογευματινό τους τσάι πάνω από το σημείο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο».

Ένα μέλος του προσωπικού του ξενοδοχείου δήλωσε ότι το υπόγειο χρησιμοποιείται για αποθήκευση και ότι τα δωμάτια των επισκεπτών δεν είχαν επηρεαστεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ