Trending Now

Info-diet: Ο Στέλιος Παρλιάρος είναι δαίμονας

Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη

14429-78756.jpg
Σταυρούλα Παναγιωτάκη
ΤΕΥΧΟΣ 862
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Info-diet: Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη.

Info-diet: Τα συν και πλην της εβδομάδας 2 - 8 Μαρτίου 2023 από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη

[+]
Ε-ΜΑΙL ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΑ
Δεν παίρνουμε μόνο εμείς οι δημοσιογράφοι τρελά γράμματα, παίρνουν και οι ζαχαροπλάστες μας. «Είμαι δαίμονας!» μου γράφει αντί για τίτλο ο Στέλιος Παρλιάρος στο μέιλ που μου στέλνει και το συνοδεύει από το παρακάτω κείμενο «θαυμάστριάς» του, το οποίο και δημοσιεύω αυτούσιο.
Θέμα: Η ζάχαρη είναι δηλητήριο 
«Αγαπητέ κύριε Παρλιάρο, με μεγάλη λύπη παρακολουθώ την καταστροφή που έχετε επιφέρει εν πλήρη γνώση σας στην υγεία των Ελλήνων συμπατριωτών μου. Σίγουρα γνωρίζετε ότι η επεξεργασμένη ζάχαρη είναι μία από τις πλέον ισχυρές τοξίνες που επιτίθεται σε υγιή κύτταρα στον οργανισμό τις περισσότερες φορές με δραματικές συνέπειες. Πώς μπορείτε να έχετε τη συνείδησή σας ήσυχη για το κακό που προκαλείτε; Δεν έχετε καμιά αίσθηση ευθύνης; Θα ήθελα να γνωρίζετε πως προσωπικά θα ανοίξω ειδικά blogs για το θέμα αυτό ούτως ώστε να ενημερωθεί το ευρύτερο κοινό για τη μεγάλη κοινωνική ζημιά που προκαλούν οι εκπομπές και τα γλυκά σας. Με εμπεριστατωμένες ιατρικές έρευνες θα προσπαθήσω εγώ και οι φίλοι μου να αποδείξουμε ότι τα δήθεν ποθητά γλυκά σας είναι καλά επικαλυμμένα φίδια με φαρμακερό δηλητήριο»
-Δρ … Ελληνίδα της διασποράς
 ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
«Χαίρεται. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιες συνταγές, για γλυκό ή για φαγητό, που να περιέχουν 500 γρ. αλεύρι και 200ml γάλα και να ψήνονται στον φούρνο για 50 λεπτά έως 1 ώρα». (δεύτερο μέιλ στη σειρά από απεγνωσμένη νοικοκυρά προς τον  Στέλιο Παρλιάρο)
ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ TREND: ΒΟΥΤΥΡΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ
Όπως: Αμυγδάλου με 31% πρωτεΐνη μπιζελιού, φιστικιού Μεγάρων με λεμόνι και θυμάρι, φουντουκιού με χουρμά και κακάο, κολοκυθόσπορου, ψημένου φιστικιού με κακάο και θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου κ.ά. Ψάξτε τα.
ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
-Τελικά ο χαλβάς είναι το καλύτερο γλυκό, φιλενάδα.
-Εμένα το λες, εδώ εγώ τον παντρεύτηκα.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ…
-Τελειώσατε, κύριε; Να φέρω φρούτο ή γλυκό;
-Να φέρεις και φρούτο και γλυκό.
(ατάκα+x τόπου)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ