Trending Now

Ο πολύγαμος με τις 3 συζύγους που δουλεύουν ενώ αυτός κάθεται σπίτι

«Ο βασιλιάς δεν κινείται πολύ στη σκακιέρα» - Πώς λειτουργεί η πολυσυντροφική οικογένεια

62224-137655.jpg
Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η οικογένεια Ντέιβις από τις ΗΠΑ έγινε viral - Ο σύζυγος μένει στο σπίτι ενώ οι τρεις σύντροφοί του έχουν επαγγέλματα πλήρους απασχόλησης.
Η πολυσυντροφική οικογένεια Ντέιβις: Έιπριλ, Νικ, Ντανιέλ και Τζένιφερ από την Αουρόρα του Κολοράντο © Instagram/The Davis Family

Η οικογένεια Ντέιβις από τις ΗΠΑ έγινε viral - Ο σύζυγος μένει στο σπίτι ενώ οι τρεις σύντροφοί του έχουν επαγγέλματα πλήρους απασχόλησης.

Ένας άντρας που αυτοαποκαλείται «σύζυγος - τρόπαιο» αποκάλυψε ότι όχι μόνο έχει τρεις συζύγους, αλλά επίσης ότι ο ίδιος δεν εργάζεται.

Χρησιμοποιώντας μια αναλογία από το σκάκι για να περιγράψει τον ρόλο του στην πολυσυντροφική οικογένεια, ο πατέρας δύο παιδιών Νικ Ντέιβις λέει ότι δε δουλεύει γιατί «ο βασιλιάς δεν κυκλοφορεί πολύ», ενώ οι βασίλισσες έχουν όλη τη δύναμη.

Εν τω μεταξύ, οι τρεις σύζυγοί του, η Έιπριλ, η Ντανιέλ και η Τζένιφερ, έχουν όλες επαγγέλματα πλήρους απασχόλησης.

Ο Νικ γνώρισε την πρώτη του σύζυγο, Έιπριλ, στο πανεπιστήμιο πριν από 15 χρόνια, πριν καλωσορίσουν την Τζένιφερ στον γάμο τους εννέα χρόνια αργότερα.

Οικογένεια Ντέιβις: «Είναι ωραίο να έχω χείρα βοηθείας με τον σύζυγό μου»

Αν και μπορεί να ακούγεται ασυνήθιστο, η 38χρονη Έιπριλ λέει ότι είναι χαρούμενη που έχει επιπλέον γυναίκες στη σχέση για να καλύψει τις «ανάγκες» του Νικ.

«Ο Νικ έχει πολλά να χειριστεί. Ας το πούμε αυτό… με πολλούς τρόπους», είπε στο πρόγραμμα «Seeking Sister Wife» του TLC.

«Ο Νικ έχει πολλά να χειριστεί γενικότερα με την προσωπικότητά του. Είναι ωραίο να μπορείς να έχεις χείρα βοηθείας».

Στην πραγματικότητα, ήταν η Έιπριλ εκείνη που σύστησε τον 39χρονο σύζυγό της στην 25χρονη Τζένιφερ, η οποία ήταν 19 ετών τότε, πιστεύοντας ότι θα ταίριαζε πολύ στην οικογένειά τους.

«Μου έγινε φανερό ότι ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, διέθετε υψηλή νοημοσύνη και ήξερα ότι ο Νικ θα την έβρισκε ελκυστική», μοιράστηκε η Έιπριλ.

Ο Nick εξήγησε ότι του αρέσει να κοιμάται ανάμεσα στις συζύγους του τη νύχτα, αλλά ότι το σεξ συμβαίνει πάντα σε διαφορετικό χώρο του σπιτιού με κάθε σύζυγο.

Όταν η πολύγαμη οικογένεια εμφανίστηκε στο «Seeking Sister Wife» πέρυσι, καλωσόρισαν την 22χρονη Ντανιέλ στην οικογένειά τους.

Σε μια γαμήλια τελετή με τις άλλες δύο συζύγους του στο πλευρό του, ο Νικ είπε ότι «ζούσε το όνειρο» καθώς αντάλλασσε όρκους με τη Ντανιέλ.

«Το να έχω τρεις συζύγους, γνωρίζοντας ότι όλοι έχουμε εδραιώσει την ένωσή μας και έχουμε έρθει τόσο κοντά, είναι απλά απίστευτο. Απλώς νιώθω σαν να ζω ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», είπε.

«Ειλικρινά δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να είμαι τόσο ευτυχισμένη», πρόσθεσε η Ντανιέλ. «Δεν πίστευα ότι υπήρχε τέτοια ευτυχία μέχρι που βρήκα μια αγάπη σαν αυτή».

Και τώρα η οικογένεια Ντέιβις έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, καθώς η Τζένιφερ καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί μαζί, τη Βέρα, τον περασμένο Ιούνιο. Ο Νικ έχει επίσης έναν μεγαλύτερο έφηβο γιο από προηγούμενη σχέση.

(Με πληροφορίες της New York Post)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ