Trending Now

Πήγε στα McDonald's για παραγγελία και του έδωσαν σακούλα με 5.000 δολάρια

To βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok ο Τζόσια Βάργκας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
McDonald's: Πιο ακριβό το τσίζμπεργκερ για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια
McDonald's © Pixabay

McDonald’s: Έδωσαν κατά λάθος σακούλα με 5.000 δολάρια σε πελάτη

Ο Τζόσια Βάργκας πήγε πρόσφατα σε ένα drive thru των McDonald's για να παραγγείλλει πρωινό. Όταν ο υπάλληλος ήρθε στο παράθυρο συνειδητοποίησε ότι έδωσε περισσότερα από όσα είχε παραγγείλει.

«Μόλις πήγα στα McDonald’s και απλά μου έδωσαν το Sausage McMuffin μου και αυτή την τσάντα», λέει στο βίντεο που έχει προβληθεί πάνω από 2 εκατομμύρια φορές και έχει λάβει σχεδόν 500.000 likes, αποκαλύπτοντας ότι το περιεχόμενο ήταν αρκετές διαφανείς πλαστικές σακούλες γεμάτες με μετρητά.

«Γιατί μου το κάνατε αυτό; Ξέρετε πόσο πολύ θέλω αυτά τα χρήματα; Γιατί με βάλατε σε αυτή την κατάσταση;».

Ο Βάργκας κατέγραψε διακριτικά τον εαυτό του να επιστρέφει στο εστιατόριο και να πλησιάζει τους υπαλλήλους με την τσάντα, ρωτώντας αστειευόμενος αν «ξεπλένουν χρήματα από εδώ». «Θεέ μου, θέλω πραγματικά να σε αγκαλιάσω», ακούγεται να λέει ένας υπάλληλος των McDonald’s καθώς ο Βάργκας παραδίδει την τσάντα. 

«Όταν έφευγα, με κάλεσαν πίσω για να μου δώσουν 200 δολάρια», είπε. «Κάντε το καλό, άνθρωποι. Επιστρέψτε 5.000 δολάρια και πάρτε 200 δολάρια και δωρεάν McDonald’s για ένα μήνα. Καλή αξία ανταλλαγής». Εκπρόσωπος της McDonald’s δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του CNBC για σχολιασμό.

Στο προφίλ του στο TikTok, ο Βάργκας μοιράστηκε έναν σύνδεσμο προς μια σελίδα GoFundMe όπου ελπίζει να συγκεντρώσει 5.000 δολάρια. Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, είχε λάβει έξι δωρεές συνολικής αξίας 145 δολαρίων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ