Trending Now

Μπόμπενας: «Προσπάθησα να πάω στο εστιατόριο του κυρίου Κοντιζά και μου έριξαν απαγορευτικό»

«Εμμέσως πλην σαφώς, νομίζω ότι είμαι persona non grata»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Μπορεί να μην είμαι ο βιολογικός της πατέρας, αλλά είναι μια καρδιά μεγάλη και μου έδωσε και δύναμη». «Μου είπε, χαίρομαι που σε βλέπω Δημήτρη στην κουζίνα του MasterChef! Εντάξει, είναι αυτές οι μικρές ενεσούλες που σου δίνουν μια ώθηση ρε παιδί μου. Τη
Ο Δημήτρης Ταϊρίδης στο MasterChef © Youtube

Μπόμπενας: Το συμβάν που έτυχε στον ίδιο και τον πρώην συμπαίκτη του, Μπόλλο, όταν θέλησαν να επισκεφθούν το εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Δημήτρης Ταϊρίδης, ή κατά κόσμον Μπόμπενας, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον διαγωνισμό μαγειρικής αλλά και τις σχέσεις με τους κριτές.

«Είναι ριάλιτι που έχει μέσα και μαγειρική. Ο Πάνος Ιωαννίδης δεν έχει μαγειρέψει ποτέ για τα σκουπίδια; Δεν έχει κάψει φαγητό; Δεν έχει κάνει λάθος; Δεν έχει ξεχαστεί;», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πως οι κριτές του διαγωνισμού δεν διατηρούν επαφές με τους παίκτες μετά τον τελικό.

«Άνθρωποι είμαστε και θέλει και λίγο τακτ. Μετά το παιχνίδι, είναι κομμένες οι γέφυρες με τους κριτές. Δεν το επιθυμώ κιόλας».

Ακόμη, δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ένα απροσδόκητο συμβάν που έτυχε στον ίδιο και τον πρώην συμπαίκτη του, Μπόλλο, όταν θέλησαν να επισκεφθούν το εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά.

«Προσπάθησα προ μηνός να πάω στο εστιατόριο του κυρίου Κοντιζά με τον Μπόλλο και μας έριξαν απαγορευτικό. Πήρα τηλέφωνο να κλείσω για να φάμε και μου είπαν ότι δεν έχει τραπέζι. Όταν πήρε η κόρη μου, έκλεισε. Με πήρε μετά και ο μάνατζερ του εστιατορίου, λέω "εμμέσως πλην σαφώς, νομίζω ότι είμαι persona non grata"», κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ