Trending Now

Γερουσιαστής πήγε με το μωρό του στον μάρσιπο στη Βουλή των Αντιπροσώπων (βίντεο)

Το δυνατό μήνυμα του Jimmy Gomez

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Jimmy Gomez: Ο γερουσιαστής και το μήνυμά του για την πατρότητα - Αγκαλιά με τον γιο του στη Βουλή των Αντιπροσώπων

Μία διαφορετική, τρυφερή εικόνα της... πολιτικής έδειξε ο Αμερικάνος γερουσιαστής Jimmy Gomez πριν από λίγες ημέρες, αφού επέλεξε να συμμετάσχει στην ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου στη Βουλή των Αντιπροσώπων μαζί με την οικογένειά του. Στον μάρσιπο κρατούσε τον μόλις 4 μηνών γιο του, Hodge, που έκλεψε τις εντυπώσεις. 

Ο γερουσιαστής, του οποίου η θητεία ανανεώθηκε για 4η φορά, μίλησε στο Today για την απόφασή του να παραστεί στη Βουλή των Αντιπροσώπων έχοντας στην αγκαλιά του το μωρό του. Υποστήριξε ότι με την κίνηση αυτή ήθελε να δείξει ότι οι άνδρες πρέπει και μπορούν να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί στην ανατροφή των παιδιών τους. «Το τάισμά του είναι στις 7 το πρωί, μετά από τέσσερις ώρες στις 11:00, μετά πάλι στις 15:00 και μετά στις 19:00. Είναι ένα κινητό ξυπνητήρι. Στις τρεις ώρες αρχίζει να γίνεται ανήσυχος και δύστροπος και τότε είναι που καλείσαι να βρεις τρόπο να τον κρατήσεις απασχολημένο. Όταν περάσουν οι 3,5 ώρες αναστατώνεται πραγματικά πολύ» είπε ο γερουσιαστής Jimmy Gomez. 

Οι φωτογραφίες που ανήρτησε ο ίδιος στα social media τόν δείχνουν να έχει μαζί του όλα όσα χρειάζεται για τη φροντίδα του μωρού του: μωρομάντηλα, μπιμπερό και φυσικά πολλές πάνες. «Το πρώτο τάισμα των 10:45 ξεκίνησε στις 11:00 και κράτησε μισή ώρα παραπάνω. Μετά είχαμε μια "έκρηξη" στην πάνα του και έπρεπε να τον αλλάξω. Ευτυχώς υπάρχει μια ανδρική τουαλέτα απέναντι από το γραφείο μου που έχει χώρο για αλλαγή πάνας, μια πρόσφατη προσθήκη. Πιθανότατα ήταν το πρώτο μωρό που το άλλαξαν εκεί» δήλωσε ο Gomez. 

Jimmy Gomez: «Ήταν ξεχωριστή μέρα για εμένα ως πατέρα και ως Αμερικανό»

Ο Jimmy Gomez είχε προγραμματίσει να βρίσκεται στη Βουλή στις 11:30 το πρωί και μόλις τελείωσε με την αλλαγή πάνας του μικρού του βρέθηκε στο βήμα της Βουλής. «Για μένα ήταν μια ξεχωριστή μέρα και ως πατέρα και ως Αμερικανό» τόνισε ο Gomez ο οποίος από το βήμα δήλωσε: «Εκ μέρους του γιου μου, Hodge, και όλων των εργαζόμενων οικογενειών που χρειάζονται μία επιστρεφόμενη πίστωση φόρου παιδιών ψηφίζω τον Hakeem Jeffries». 

«Το έκανα επειδή είναι ο γιος μου και είμαι περήφανος. Ελπίζω ότι δεν θα είμαι ο τελευταίος βουλευτής που θα έχει το μωρό του στο βήμα. Όταν είσαι γονιός το θέμα είναι να τα καταφέρεις και όχι να σκέφτεσαι ποιος είναι ο ρόλος του άνδρα και της γυναίκας. Η κουλτούρα μας αλλάζει και εξελίσσεται», είπε ο Jimmy Gomez στην εκπομπή Today.