Trending Now

Νίκος Οικονομόπουλος: Παραλίγο ατύχημα από πανέρια με λουλούδια - Η αντίδρασή του (βίντεο)

«Θα μου κάνεις ζημιά» - Η χιουμοριστική απάντηση σε θαμώνα νυχτερινού κέντρου

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θαμώνας έριχνε πανέρια με λουλούδια στον Νίκο Οικονομόπουλο και σχεδόν να τον πετύχει λίγο κάτω από τη ζώνη - Η αντίδρασή του από το μικρόφωνο.
Viral στο Tik Tok έγινε το «ατύχημα» που είχε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη σκηνή © NDP Photo

Θαμώνας έριχνε πανέρια με λουλούδια στον Νίκο Οικονομόπουλο και σχεδόν να τον πετύχει λίγο κάτω από τη ζώνη - Η αντίδρασή του από το μικρόφωνο.

Ένα σπάνιο σκηνικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης πριν από μερικές ημέρες, με το viral βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ήταν πάνω στην πίστα και τραγουδούσε, οι θαμώνες του μαγαζιού του έριχναν πανέρια με λουλούδια, ωστόσο, αντί να προσγειώνονται μπροστά του, τα άνθη τον πλησίαζαν επικίνδυνα στο σώμα, με πιθανό το ενδεχόμενο τραυματισμού.

Όταν ένα από τα πανέρια έφτασε πολύ κοντά στο σημείο κάτω από τη ζώνη του, ο γνωστός τραγουδιστής άρχισε να κάνει νοήματα, καλώντας τον θαμώνα που το έριξε να προσέχει. 

«Θα μου κάνεις ζημιά», είπε από το μικρόφωνο, αντιμετωπίζοντας με χιούμορ το σκηνικό.

Η χρήστρια του TikTok που ανέβασε το σχετικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, σχολίασε στη λεζάντα: «Καλά πήγε αυτό».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ