Trending Now

Xρήστες του Tik Tok μάζεψαν 100.000 δολάρια για να πάρει σύνταξη ένας 82χρονος ταμίας σε πολυκατάστημα

Προ ημέρων δούλεψε για τελευταία φορά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Xρήστες του Tik Tok μάζεψαν 100.000 δολάρια για να πάρει σύνταξη ένας 82χρονος ταμίας σε πολυκατάστημα
© Facebook/ RoryMcCarty

Tik Tok: Ένας 82χρονος ταμίας σε πολυκατάστημα πήρε σύνταξη χάρη σε δωρητές 

Ένας 82χρονος βετεράνος πολέμου και ταμίας του Walmart είναι τελικά σε θέση να συνταξιοδοτηθεί μετά από μια απίθανη πράξη καλής θέλησης.

Ο Γουόρεν Μάριον, από το Κάμπερλαντ του Μέριλαντ που δούλευε ως ταμίας στα Walmart, έλαβε επιταγή ύψους 108. 682 δολαρίων (89. 000 λιρών) την περασμένη εβδομάδα χάρη στη γενναιοδωρία των διαδικτυακών του φίλων.
 
Mια διαδικτυακή καμπάνια GoFundMe είχε δημιουργηθεί για τον Γουόρεν Μάριον από έναν ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης με μεγάλο κοινό στο TikTok. Ένα βίντεο που δημοσίευσε και με τους δύο τον Δεκέμβριο έχει προβληθεί πάνω από τρία εκατομμύρια φορές.

Ο Ρόρι Μακάρτι ήθελε να βοηθήσει τον βετεράνο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και χήρο, να «πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του», ανέφερε στην ανάρτησή του στο GoFundMe με την οποία ξεκίνησε την εκστρατεία τον περασμένο μήνα.

Η καμπάνια στέφθηκε με επιτυχία. Ο Μακάρτι πέτυχε τον στόχο του για τη συγκέντρωση χρημάτων και την περασμένη εβδομάδα, ο Μάριον πήγε για τελευταία φορά στη δουλειά του.

@bug_boys Amazing that people are still donating. Almost another $10,000 the last 2 days. Looks like I'll be presenting Butch another check. Gofundme link in my bio #fyp #foryou #foryoupage #foryourpage #fy #fypage #retire #walmart #butch #veteran #navy ♬ original sound - BugBoys

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ