Trending Now

Το viral tweet της Ουκρανίας που συγκρίνει την ρωσική εισβολή με το «Die Hard»

Με μουσική υπόκρουση από το «Carol of the Bells» και το «Let It Snow»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ουκρανία: Το viral tweet που συγκρίνει την ρωσική εισβολή με το «Die Hard»

Το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας ανέβασε ένα μονταρισμένο trailer του «Die Hard», συγκρίνοντας την πλοκή με τη ρωσική εισβολή που ξεκίνησε πριν από περίπου 10 μήνες.

Με μουσική υπόκρουση από το «Carol of the Bells» και το «Let It Snow», ο Μπρους Γουίλις ως «ντετέκτιβ Μακλέιν» προσπαθεί να σώσει ομήρους από έναν Γερμανό τρομοκράτη. Το βίντεο συνεχίζει αλλάζοντας πλάνα από την ταινία και την ρωσική εισβολή, δείχνοντας επίσης και τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι στο εξώφυλλο του περιοδικού Time με την ατάκα του «κακού» Αλαν Ρίκμαν «διαβάζω γι’ αυτούς στο περιοδικό Time» να ακούγεται.

«Αυτά τα Χριστούγεννα, η Ουκρανία γιορτάζει μία ιστορία για το πώς ένας ένας αλαζόνας τρομοκράτης πραγματοποίησε στρατιωτική επέμβαση αλλά απετράπη από τον outsider. Ήταν ένα τέλειο σχέδιο, μέχρι που τίποτα δεν πήγε καλά. Ο πόλεμος που ποτέ δεν ήθελες, είναι αυτός που σε παίρνει να χάσεις. Αυτά τα Χριστούγεννα, έχουμε ξανά την παλιά ιστορία του Δαυίδ και Γολιάθ», γράφει κάτω από το βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 15 Ιουλίου 1988. Απέσπασε θετικά σχόλια από τους κριτικούς  έγινε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με συνολικά έσοδα 141,6 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ