Trending Now

Όσκαρ παραπόνου σε αθλητικό ρεπόρτερ που του ζητήθηκε να καλύψει καιρικό ρεπορτάζ

Τα παράπονα και τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όσκαρ παραπόνου σε αθλητικό ρεπόρτερ που του ζητήθηκε να καλύψει καιρικό ρεπορτάζ

Viral αθλητικός ρεπόρτερ που κλήθηκε να καλύψει χειμερινή καταιγίδα - Τα παράπονα και τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Αντί της συνηθισμένης εκπομπής του, ο αθλητικός ρεπόρτερ, Mark Woodley, κλήθηκε να καλύψει την επερχόμενη χειμερινή καταιγίδα στο Waterloo της Αϊόβα, για την πρωινή εκπομπή του καναλιού στο οποίο εργάζεται. Και όπως φαίνεται στα πλάνα που δημοσιεύθηκαν, αυτό δεν πήγε πολύ καλά.

«Συνήθως καλύπτω αθλητικό ρεπορτάζ. Αλλά όλα ακυρώθηκαν οπότε τι καλύτερο από το να μου πει κάποιος να έρθω πέντε ώρες νωρίτερα από το συνηθισμένο μου ωράριο να σταθώ μέσα στο κρύο, το χιόνι και τον άερα και να πω σε άλλους ανθρώπους να μην κάνουν το ίδιο», είπε με ξεκάθαρο παράπονο ενώ πολύ συχνά αναφέρθηκε στο πόσο του λείπει η κανονική του δουλειά μέσα στο «ζεστό» στούντιο.

Ο παρουσιαστής φαίνεται πως έρχεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, προσπαθώντας να δικαιολογήσει χιουμοριστικά την πολύωρη παρουσία του στον δρόμο ως κάποιου είδους «βασανιστήρια» που του κάνει το κανάλι που εργάζεται.

Στο τέλος, δε, της μετάδοσης ακούγεται να λέει «live από το Waterloo, ελπίζω για τελευταία φορά, ο Mark Woodley».

Πάντως, και ο ίδιος ο Woodley φαίνεται ότι αντιμετώπισε με χιούμορ το απρόοπτο αφού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter δημοσίευσε τα «άβολα» πλάνα του και έγραψε:

«Αυτό παίρνεις όταν ζητάς από τον τύπο των αθλητικών να καλύψει καιρικό ρεπορτάζ live».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ