Trending Now

Ο Άντονι Χόπκινς τρολάρει τη σειρά «Wednesday» (βίντεο)

H απάντηση της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άντονι Χόπκινς: Βίντεο που αναπαριστά το «The Thing» της σειράς «Wednesday»

Ο θρυλικός σταρ του Χόλιγουντ, 84 ετών, εξέπληξε τους θαυμαστές του αφού μοιράστηκε τη δική του εκδοχή για έναν από τους δημοφιλείς χαρακτήρες της σειράς «Wednesday» το «Τhe Thing». 

Mέσω Ιnstagram, όπως συνηθίζει συχνά το τελευταίο διάστημα, ο Άντονι Χόπκινς μοιράστηκε ένα βίντεο με τον ίδιο να κάνει την επική μίμηση του Thing από τη σειρά – η οποία έγινε viral την περασμένη εβδομάδα. 

Ο Χόπκινς έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Happy Wednesday THING happens when an actor has free time on his hands». Η ηθοποιός της σειράς Κάθριν Ζέτα Τζόουνς σχολίασε επίσης το βίντεό του: «Χαχα. Σε αγαπώ τόσο πολύ Τόνι».

Η ιστορία ξεκινά όταν η Wednesday Άνταμς ξεκινά, μεσούσης της χρονιάς, στο σχολείο Nevermore, καθώς όπως λέει η ίδια «δεν έχουν φτιάξει ένα αρκετά δυνατό σχολείο για να με κρατήσει». Στο Nevermore, που θυμίζει κάτι από Hogwarts, η Wednesday προσπαθεί να λύσει το μυστήριο γύρω από φόνους για τους οποίους φαίνεται να εθύνεται ένα τέρας.

Στην προσπάθειά της αυτή, εκτός από κάποιους συμμαθητές της, έχει στο πλευρό της και το «Thing», το γνωστό από τις ταινίες Χέρι – το οποίο αρχικά την κατασκόπευε για χάρη των γονιών της. Πίσω από το Χέρι βρίσκεται ο ηθοποιός Βίκτορ Ντορομπάντου. Τα γυρίσματα με το «Thing» είναι ιδιαίτερα, με τον ηθοποιό να φορά μια ειδική στολή προκειμένου να είναι αόρατος.