Trending Now

Αντιδράσεις για το σχόλιο του Τζέρεμι Κλάρκσον για την Μέγκαν Μαρκλ: «Γυμνή και να της πετάνε σκ@@@»!

O βρετανός δημοσιογράφος φημίζεται για τα αιχμηρά και ενίοτε ακραία σχόλια του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απίστευτο σχόλιο του Βρετανού δημοσιογράφου, Τζέρεμι Κλάρκσον, για την Μέγκαν Μαρκλ: «Γυμνή και να της πετάνε σκ@@@»!
Ο Τζέρεμι Κλάρκσον © Karwai Tang/WireImage/Ideal Image

Eπίθεση του Βρετανού δημοσιογράφου Τζέρεμι Κλάρκσον στην Μέγκαν Μαρκλ

Ο γνωστός βρετανός δημοσιογράφος Τζέρεμι Κλάρκσον και άλλοτε παρουσιαστής της σειράς του BBC για τα αυτοκίνητα «Top Gear» επιτέθηκε στην Μέγκαν Μαρκλ υποστηρίζοντας ότι πρέπει να την περιφέρουν «γυμνή» στους δρόμους, πετώντας της «σκ@@@» και φωνάζοντας της «ντροπή»!

 O Βρετανός δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά στη στήλη του στην βρετανική εφημερίδα «The Sun» για την Μέγκαν Μαρκλ: «Τη νύχτα δεν μπορώ να κοιμηθώ. Κάθομαι εκεί τρίζοντας τα δόντια μου και ονειρεύομαι την ημέρα που θα την αναγκάσουν σε δημόσια παρέλαση γυμνή στους δρόμους κάθε πόλης στη Βρετανία και ο κόσμος θα φωνάζει ντροπή και θα της πετάει σκ@@@! Όλοι όσοι είναι στην ηλικία μου, σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο»!

Τα σχόλια του Βρετανού δημοσιογράφου στην στήλη του στην εφημερίδα για την Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις. Ανάμεσα σε εκείνους που τα… έβαλαν με τον Τζέρεμι Κλάρκσον ήταν και η ίδια του η κόρη. Η 28χρονη Έμιλι πήρε θέση στο όλο θέμα και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «μισογύνη» τον πατέρα της.

«Θέλω να το κάνω ξεκάθαρο ότι είμαι αντίθετη σε όσα έγραψε ο πατέρας μου για την Μέγκαν Μαρκλ και πάντα θα είμαι στο πλευρό εκείνων που στοχοποιούνται από μίσος. Οι απόψεις μου ήταν και θα είναι πάντα σταθερές σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα μισογυνισμού και bulling», ανέφερε η κόρη του δημοσιογράφου.

Την οργή κατά του Τζέρεμι Κλάρκσον εξέφρασε και ο απλός κόσμος και δεν είναι τυχαίο ότι η βρετανική αρχή για τις εφημερίδες τα περιοδικά IPSO, έχει δεχτεί ως τώρα περισσότερες από 6.000 διαμαρτυρίες όταν ολόκληρο το 2021 είχε δεχτεί συνολικά 14.335 διαμαρτυρίες για άλλα θέματα.

Ο Χάρι και η Μέγκαν μίλησαν πρόσφατα για τη ζωή ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα καθήκοντά και τα προνόμια τους σε ντοκιμαντέρ του Netflix.  
 

 
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ