Trending Now

Ο «βασιλιάς του συκωτιού» έκτισε σώμα με αναβολικά αντί για ωμό κρέας

Η αποκάλυψη youtuber

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
youtube-liver-king-alleged-steroids

Αποκάλυψη: O «Βασιλιάς του συκωτιού» παίρνει αναβολικά

Oι ισχυρισμοί του Μπράιαν Τζόνσον για τη «θαυματουργή» επίδραση της διατροφής του με ωμό συκώτι, μεδούλι και κρόκους αβγών στο «χτίσιμο» μυών φαίνεται να είναι ψέμα, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει youtuber.

Σε βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα, και έχει ήδη ξεπεράσει το ενάμισι εκατομμύριο προβολές, ο Nτέρερκ δείχνει email που ισχυρίζεται ότι έστειλε ο «Liver King» σε προπονητή  –που δεν κατονομάζεται– το 2021. Σε αυτές τις επικοινωνίες, σύμφωνα πάντα με το βίντεο του Nτέρεκ ο 45χρονος μοιράζεται τον στόχο του να χτίσει το brand του και παραδέχεται ότι χρησιμοποιεί ποσότητα στεροειδών αξίας 11.000 δολαρίων τον μήνα.

Ο 45χρονος έχει αρνηθεί επανειλημμένα σε podcast και εκπομπές ότι παίρνει στεροειδή για να διατηρεί αυτόν τον όγκο στους μυς του, ωστόσο τώρα ένα βίντεο απειλεί να «γκρεμίσει» το brand του και την καριέρα του στον χώρο του fitness.

Ποιος είναι ο «Bασιλιάς του συκωτιού»

O «Βασιλιάς του ήπατος» (Liver King) είναι ένας 45χρονος «μποντιμπιλντεράς» - influencer - youtuber, που «κηρύσσει»  στα social media τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και του φυσικού, έως πρωτόγονου τρόπου ζωής.

Σύμφωνα με τη nypost.com, ο Brian Johnson τα τελευταία 10 χρόνια ζει σαν άνθρωπος των σπηλαίων –πριν καν μάλιστα αυτοί ανακαλύψουν τη φωτιά– ενώ ενίοτε φοράει και προβιές, για τις ανάγκες της φωτογράφησης. 

Ενδεικτικά, στο Instagram, o Johnson έχει 1,7 εκατομμύρια ακολούθους, στους οποίους δίνει μέχρι και συμβουλές πώς να τεμαχίζουν και να τρώνε ωμό συκώτι. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liver King (@liverking)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ