Trending Now

Λαρίσα Ρικέλμε: Το πρόσωπο του Μουντιάλ του 2010 επιστρέφει στο Κατάρ με την ίδια πόζα (εικόνες)

Οι viral φωτογραφίες με το κινητό στο στήθος

Newsroom
15’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Λαρίσα Ρικέλμε - Μουντιάλ: Η Παραγουανή φωτογραφήθηκε ξανά με το κινητό ανάμεσα στο στήθος της

Τα χρόνια από το Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική έχουν περάσει, κάθε φορά όμως που μία τέτοια διοργάνωση ξεκινά, από το μυαλό όλων θα περάσει έστω για μία φορά η Λαρίσα Ρικέλμε. Το απόλυτο viral εκείνης της εποχής και εκείνου το Παγκοσμίου κυπέλλου. 

Η 25χρονη τότε Παραγουανή πήγε στη Νότια Αφρική να παρακολουθήσει τους αγώνες της ομάδας της και από το πρώτο κιόλας παιχνίδι τράβηξε τα βλέμματα, αποθηκεύοντας ένα κινητό Νόκια στο στήθος της. Σε άλλο παιχνίδι της Παραγουάης είχε γράψει στο στήθος της την λέξη «Axe» για να διαφημίσει το γνωστό αποσμητικό.

Το όνομά της και φωτογραφίες άρχισαν να κυκλοφορούν παντού και η ίδια έγινε το πρόσωπο του Μουντιάλ. 

Από τότε η Λαρίσα Ρικέλμε δεν σταμάτησε να δουλεύει είτε ως μοντέλο, είτε εμφανιζόμενη σε τηλεοπτικές εκπομές, με την καριέρα της να απογειώνεται όταν φωτογραφήθηκε γυμνή στο Playboy. 

Από το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής έχουν περάσει 12 χρόνια, αυτό δεν πτόησε όμως τη Λαρίσα να φωτογραφηθεί  ξανά με το κινητό στο στήθος της, με αφορμή τη διοργάνωση στο Κατάρ που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες. 

Αυτή τη φορά, στην πρώτη της ανάρτηση κάνει το κοντράστ του σήμερα με το 2010, ενώ σε άλλη της ανάρτηση στο Instagram ντύνεται νύφη, έχει μία μπάλα στα πόδια της, το κινητό φυσικά στη «θέση» που έκανε viral και δίπλα της περνούν άντρες με εμφανίσεις των ομάδων που αγωνίζονται στο Μουντιάλ.