Trending Now

Επιβάτιδα φωνάζει για το παιδί της και προκαλεί χάος σε πτήση της United Airways (βίντεο)

Επιτέθηκε σε αεροσυνοδούς

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Χάος σε πτήση της United Airways - Η μητέρα που φώναζε στις αεροσυνοδούς - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μια επιβάτιδα σε πτήση της United Airways προκάλεσε ένταση φωνάζοντας ότι το μικρό της παιδί έπρεπε να κάνει εμετό, με αποτέλεσμα να καβγαδίσει με τις αεροσυνοδούς.

Το περιστατικό συνέβη σε πτήση από το Σαν Φρανσίσκο προς το Σικάγο το πρωί της Κυριακής και ξεκίνησε αφού η γυναίκα σηκώθηκε όρθια ενώ το αεροπλάνο άρχιζε να προσγειώνεται. Φώναξε ότι το νήπιό της έπρεπε να κάνει εμετό και στη συνέχεια οι αεροσυνοδοί της είπαν να καθίσει.

Η γυναίκα, όμως, αντέδρασε απρόκλητα και έσπρωξε μια αεροσυνοδό, με αποτέλεσμα να την ρίξει κάτω, να χτυπήσει και να διακομιστεί σε νοσοκομείο του Σικάγο. Η επιβάτιδα απομακρύνθηκε, εν τέλει, από την αστυνομία του Σικάγο μετά την προσγείωση του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο O'Hare του Σικάγο.

Το αεροπλάνο είχε αναχωρήσει από το Σαν Φρανσίσκο με προορισμό το Σικάγο, όταν συνέβη το περίεργο περιστατικό κατά τη διάρκεια της πτήσης, το οποίο κατέγραψε σε βίντεο ένας άλλος επιβάτης.

Στο βίντεο φαίνονται αρκετές αεροσυνοδοί στον κατάμεστο διάδρομο να αντιμετωπίζουν τη γυναίκα που ούρλιαζε και κρατούσε ένα μικρό παιδί και εκείνη φωνάζει: «Πού είναι;». ανέφερε το Fox News.

Μία από τις αεροσυνοδούς ακούγεται να λέει σε ελαφρώς πανικόβλητο τόνο: «Κυρία μου προσγειωνόμαστε. Κάνε ένα βήμα πίσω. Κάντε πίσω!»

Η αεροσυνοδός συνεχίζει να της λέει να "κάνει πίσω", ενώ μια άλλη αεροσυνοδός φαίνεται να τρέχει να αναφέρει το περιστατικό.