Trending Now

Καρέ καρέ η επίθεση βίσονα σε γυναίκα στο Τέξας των ΗΠΑ (βίντεο)

«Πίστευα ότι έχω σπάσει την πλάτη μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίσονας ετοιμάζεται να επιτεθεί
Βίσονας ετοιμάζεται να επιτεθεί © Pixabay

Το βίντεο με την επίθεση βίσονα σε γυναίκα στο Τέξας των ΗΠΑ - Πώς περιέγραψε η Ρεμπέκα Κλαρκ τα όσα έζησε

Δραματικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα στο Τέξας των ΗΠΑ. Βίσονας πήρε στο κυνήγι τη Ρεμπέκα Κλαρκ, η οποία έκανε πεζοπορία.

«Θα προσπαθήσω να πάω από εδώ… ίσως όχι. Νομίζω θα προσπαθήσω να πάω από την άλλη, μόλις περάσουν» ακούγεται να λέει στο βίντεο κατά την επίσκεψή της στο πάρκο Caprock Canyon. Ακολούθησε η επίθεση από τον βίσονα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρεθεί στο έδαφος.

«Ήμουν υπερβολικά κοντά. Όταν είδα να γυρίζει, ήξερα ότι θα με κυνηγήσει» ανέφερε σε δηλώσεις της στο CNN. Και πρόσθεσε: «Με χτύπησε στην πλάτη, με γύρισε και με πέταξε στους θάμνους. Πίστευα ότι έχω σπάσει την πλάτη μου, τόσο δυνατά με χτύπησε».

Όπως είπε, ο βίσονας παρέμεινε στο σημείο για 15 λεπτά περίπου. «Σαν να μου έλεγε: “Mην ξανασηκωθείς”» σχολίασε η γυναίκα.

«Έκανα έρευνα για τους βίσονες και ανακάλυψα πως ακόμη και το γεγονός ότι κοίταξα το ζώο στα μάτια, καθώς περνούσα ήταν απειλητικό για εκείνο. Δεν έπρεπε να το κάνω και δεν θα το ξανακάνω ποτέ» κατέληξε η Ρεμπέκα Κλαρκ για την επίθεση που δέχτηκε από τον βίσονα στο Τέξας των ΗΠΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ