Κοσμος

Βίσονας 900 κιλών επιτέθηκε σε 9χρονο κορίτσι (video)

Βίντεο από το περιστατικό αναρτήθηκε στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
visonas3.jpg
ΗΠΑ © youtube

Ένα κορίτσι 9 ετών κατάφερε να επιβιώσει μετά την επίθεση που δέχτηκε από έναν βίσονα στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone στις στις ΗΠΑ.

Ένα κορίτσι 9 ετών κατάφερε να επιβιώσει μετά την επίθεση που δέχτηκε από έναν βίσονα στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone στις στις ΗΠΑ.

Βίντεο από το περιστατικό αναρτήθηκε στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας και κυκλοφόρησε άμεσα σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, πριν «σπάσει» τα αμερικάνικά σύνορα.

Στα πλάνα, ο βίσωνας εμφανίζεται να επιτίθεται σε τρία άτομα. Δύο ενήλικες και ένα κοριτσάκι. Όταν χωρίζονται, το ζώο κυνηγά το παιδί και το πετάει, κυριολεκτικά, στον αέρα.

Bison attacks 9-year-old girl at Yellowstone National Park

Το Εθνικό Πάρκο συνιστά στους επισκέπτες να μένουν σε απόσταση τουλάχιστον 50 μέτρων από όλα τα μεγάλα ζώα που βόσκουν στον φυσικό τους περιβάλλον. Ωστόσο, την Δευτέρα, μια ομάδα περίπου 50 ατόμων αγνόησε την προειδοποίηση, όταν είδαν έναν βίσονα να βόσκει κοντά στο Trail Point Observation. 

Η οικογένεια της 9χρονης, την μετέφερε στο νοσοκομείο, απ΄όπου αργότερα έλαβε εξιτήριο.

Οι ιθύνοντες του πάρκου προειδοποιούν τους επισκέπτες να στέκονται αρκετά μακριά από τα εν λόγω ζώα, που μπορεί να επιδείξουν επιθετική συμπεριφορά.  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ