Trending Now

Viral η πιτσαρία της Θεσσαλονίκης που σερβίρει πίτσα ενός μέτρου (βίντεο)

Η πρόκληση του σεφ: «Ποιος τολμάει να τη φάει;»

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πιτσαρία από τη Θεσσαλονίκη δημιούργησε τεράστια πίτσα ενός μέτρου και τα βίντεο γίνονται viral στα social media - Ζυγίζει επτά κιλά.

Viral γίνονται το τελευταίο διάστημα τα βίντεο πιτσαρίας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία που δημιούργησε μια τεράστια πίτσα ενός μέτρου.

Πρόκειται για την πίτσα με την ονομασία «Challenge», από την πιτσαρία Raffaele Pizza and Pasta στη Θεσσαλονίκη.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης και εμπνευστής της ιδέας, Νίκος Καραγεώργος, μίλησε στο thestival και ανέφερε πως αφορμή για την τεράστια αυτή πίτσα στάθηκαν τα γενέθλια της επιχείρησης σε συνδυασμό με την άρση των περιορισμών για την πανδημία.

«Με αφορμή τη συμπλήρωση επτά χρόνων από την ημέρα που άνοιξε η επιχείρηση, είπα να κάνω κάτι ξεχωριστό και διαφορετικό. Προέκυψε σαν μία ιδέα για μία γιορτή στα καταστήματα. Ήθελα να κάνω κάτι ασυνήθιστο».

Η πίτσα «Challenge» έχει περίμετρο 3,2 μέτρων και ζυγίζει επτά κιλά. Σε φυσιολογικές συνθήκες μπορεί να χορτάσει μία παρέα 12-15 ατόμων και για την παρασκευή της θα πρέπει να γίνει προπαραγγελία, ενώ ψήνεται μέσα στον φούρνο, πάνω σε μια ειδική κατασκευή.

Η άρση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού στα καταστήματα της εστίασης φαίνεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της πληθωρικής όσο και νόστιμης ιδέας.

@raffaele_pizza #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #pizza #funnyvideos ♬ Pizza - Mention Taylor Jackson

«Θέλαμε τώρα που είναι καλύτερα τα πράγματα να έρθουμε ξανά πιο κοντά με τις παρέες μας. Για αυτό σκέφτηκα μία τόσο μεγάλη πίτσα για πολλά άτομα. Στον κόσμο αρέσει η υπερβολή στο φαγητό, θέλει να εντυπωσιαστεί και αυτό επιτυγχάνεται», σημειώνει ο κ. Καραγεώργος στις δηλώσεις του στο thestival.

@raffaele_pizza #pizza #foryou #foryoupage #fypシ #challenge @saro_mike ♬ πρωτότυπος ήχος - Raffaele Pizza & Pasta

Οι προκλήσεις στην πιτσαρία Raffaele δε σταματούν εδώ, καθώς η επιχείρηση διοργανώνει έναν διαγωνισμό πρόκλησης στα καταστήματά της. Η νικήτρια ομάδα φεύγει με μία δωροεπιταγή των 100 ευρώ για να την εξαργυρώσει την επόμενη φορά στην πιτσαρία.

@raffaele_pizza #foryoupage #foryou #fyp #chocolate #calzone ♬ Calm Down - Rema

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει νωρίτερα να έχει φάει η παρέα μία ολόκληρη πίτσα «Challenge» του ενός μέτρου. Ωστόσο, η πρόκληση προβλέπει η παρέα να μην ξεπερνά τα τέσσερα άτομα. «Υπήρξε άτομο που έφαγε μόνο του τη μισή πίτσα. Δεν έχει βρεθεί η τετράδα που την έφαγε όλη», λέει ο υπεύθυνος της επιχείρησης.