Trending Now

Απρόοπτο στην ιταλική τηλεόραση: Καλεσμένος δεν φορούσε παντελόνι (βίντεο)

Η αποκάλυψη όταν η γλίστρησε η κάμερα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ιταλία: Καλεσμένος σε εκπομπή χωρίς εσώρουχο - Η σύνδεση από το σπίτι και το ατύχημα με την κάμερα του υπολογιστή

Μία πραγματικά άβολη στιγμή έζησε ο Chicco Testa κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο, όταν έπεσε η κάμερα του υπολογιστή του με την οποία τον έβλεπαν οι τηλεθεατές και αποκαλύφθηκε ότι δεν φορούσε παντελόνι.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Περιβαλλοντικών Υπηρεσιών και Επιχειρήσεων Κυκλικής Οικονομίας, μιλώντας από την άνεση του σπιτιού του, είχε καθίσει στο γραφείο του, είχε φορέσει το λευκό του πουκάμισο και είχε συνδεθεί στον υπολογιστή του, προκειμένου με βιντεοκλήση να μιλήσει για ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον και την ακρίβεια. Δεν περίμενε, όμως, ότι η web κάμερα που είχε στερεώσει στον υπολογιστή του θα έπεφτε και θα αποκαλυπτόταν στους τηλεθεατές ότι δεν φορούσε παντελόνι, αλλά παρέμενε με το εσώρουχο.

Όπως αναφέρει η La Reppublica, ο καλεσμένος υπερασπιζόταν πεισματικά το έργο του υπουργού Cingolani και του πρωθυπουργού Draghi για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στη συζήτηση για τους ακριβούς λογαριασμούς, ωστόσο, μετά το απρόοπτο κανείς δεν έμεινε στα λεγόμενά του. Η παρουσιάστρια της εκπομπής γέλασε, ρώτησε «τι συμβαίνει;», αλλά δεν δόθηκε συνέχεια, με τον ίδιο τον Chicco Testa να επανέρχεται γρήγορα και να μην δείχνει να έχει καταλάβει ότι φάνηκαν τα πόδια και το εσώρουχό του.