Trending Now

Πυροσβέστης έγκυος εννιά μηνών βοηθά θύμα τροχαίου στις ΗΠΑ

Λίγες ώρες μετά γέννησε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

9 μηνών έγκυος γυναίκα πυροσβέστης βοηθά θύμα τροχαίου, λίγες ώρες μετά γέννησε

Η γυναίκα πυροσβέστης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κομητείας της Βαλτιμόρης, ήταν έγκυος εννέα μηνών και έκανε διοικητικές εργασίες όσο περίμενε τον ερχομό του μωρού της, αλλά μετά το ατύχημα μπήκε αμέσως στην μαιευτική κλινική, αναφέρει η Daily Mail.

Η Γουόρφιλντ εξήγησε στην εκπομπή Today, ότι αρχικά πήγε για να βοηθήσει στην κυκλοφορία, αλλά στη συνέχεια είδε ένα άλλο όχημα να έχει αναποδογυρίσει με αποτέλεσμα να έχει παγιδευτεί η οδηγός.
«Άρχισα να σκαρφαλώνω για να την προσεγγίσω, αλλά μετά είπα: «Τι κάνεις; Είσαι εννέα μηνών έγκυος», ανέφερε στο Today Parents.

Ένας από τους πρώτους που έφτασαν ήταν ο φίλος της, Τζοσουά Ντογχερτι, ο οποίος είναι επίσης εθελοντής της Εθελοντικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μπρόλει Κάρτέρς. Από την πλευρά του ο επικεφαλής της πυροσβεστικής Σάνον Σταλλινγκ έμεινε ομολογουμένως έκπληκτος όταν την είδε να φροντίζει την παγιδευμένη γυναίκα ενώ ήταν ετοιμόγεννη. Έφτασα στην τοποθεσία και είδα τη Μέγκαν στο έδαφος», είπε στο Today. «Η πρώτη μου σκέψη ως επικεφαλής ήταν: «Είσαι σε άδεια μητρότητας. Δεν πρέπει να είσαι εδώ».

Η πρόσκρουση είχε προκαλέσει τον τοκετό της Γουόρφιλντ και είχε ωθήσει το αγέννητο μωρό της σε πλάγια θέση, την οποία εκείνη αγνοούσε εκείνη τη στιγμή. «Δεν ξέρω πώς έκανα αυτό που έκανα γιατί οι κράμπες ήταν τόσο δυνατές», είπε.