Trending Now

Σοκαριστικό ατύχημα για την πορνοστάρ Αντριάνα Τσέτσικ: Βούτηξε σε αφρολέξ και έσπασε τη μέση της

Βίντεο κατέγραψε τη δραματική πτώση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η σταρ ερωτικών ταινιών Αντριάνα Τσέτσικ έσπασε τη μέση της σε δύο σημεία μετά από βουτιά σε κύβους αφρολέξ, σε εκδήλωση στο Σαν Ντιέγκο.
Έσπασε τη μέση της σε δύο σημεία η Αμερικανίδα ηθοποιός ταινιών ερωτικού περιεχομένου © Instagram / Adriana Chechik

Η σταρ ερωτικών ταινιών Αντριάνα Τσέτσικ έσπασε τη μέση της σε δύο σημεία μετά από βουτιά σε κύβους αφρολέξ, σε εκδήλωση στο Σαν Ντιέγκο.

Η Αντριάνα Τσέτσικ, δημοφιλής streamer της πλατφόρμας Twitch και βραβευμένη ηθοποιός ερωτικών ταινιών έσπασε την πλάτη της, αφού πήδηξε σε ένα λάκκο αφρού στο φεστιβάλ TwitchCon στο Σαν Ντιέγκο το Σάββατο.

«Λοιπόν, έσπασα την πλάτη μου σε δύο σημεία και κάνω χειρουργική επέμβαση για να βάλω ράβδο στήριξης. Στείλτε την υποστήριξή σας», έγραψε η Aντριάνα Τσέτσικ στον λογαριασμό της στο Twitter. «Όταν βρέχει κατεβάζει και σίγουρα νιώθω τη βροχή αυτή τη στιγμή».

Το βίντεο της πτώσης, που καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση, κοινοποιήθηκε στο Reddit και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χρήστες των social media ανέφεραν επίσης ότι είχαν τραυματιστεί στο ίδιο λάκκο.

Σύμφωνα με έναν Βρετανό κατασκευαστή, οι τυπικοί λάκκοι γυμναστικής θα πρέπει να έχουν βάθος τουλάχιστον 6 μέτρα, με αφρό βάσης για την απορρόφηση των κραδασμών. Η ομοσπονδία USA Gymnastics διευκρινίζει ότι οι λάκκοι αφρού ποικίλλουν από 4 έως 8 πόδια σε βάθος και συνήθως χτίζονται σε βάση τραμπολίνου.

Εκπρόσωποι της κατασκευάστριας εταιρίας δεν απάντησαν αμέσως στα αιτήματα για σχολιασμό, ενώ ένας εκπρόσωπος του Twitch είπε ότι δεν υπήρχε κανένα σχόλιο από το απόγευμα της Κυριακής, καθώς προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες.

Ο εθελοντής του φεστιβάλ Ουμπέρτο Πέρεζ είπε στο BuzzFeed News ότι βρισκόταν κοντά στον λάκκο το Σάββατο. «Μόλις είδα τους παραϊατρικούς να έρχονται δύο φορές», δήλωσε.

Ο Έντγκαρ Χιμένεθ, 31 ετών, ένας άλλος εθελοντής στο συνέδριο, είπε ότι ήταν μάρτυρας του τραυματισμού της Τσέτσικ. «Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μετά τη νίκη της στο παιχνίδι, έπεσε και προσγειώθηκε, μένοντας καθηλωμένη στο σημείο».

Η Αντριάνα Τσέτσικ έχει περισσότερους από 3,8 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και περισσότερους από 801.000 στο Twitch, όπου μεταδίδει τον εαυτό της παίζοντας παιχνίδια και εκτελώντας ακροβατικά.

Υπήρξε επανειλημμένα υποψήφια για Γυναίκα Ερμηνεύτρια της Χρονιάς στα βραβεία πορνό των Adult Video News Awards.

(Με πληροφορίες του BuzzFeed)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ