Trending Now

Γιατί ρεπόρτερ που κάλυπτε τον κυκλώνα Ίαν στη Φλόριντα έβαλε προφυλακτικό στο μικρόφωνό της (βίντεο)

Τα αμήχανα σχόλια και η εξήγηση που έδωσε η ίδια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Κυκλώνας Ίαν στη Φλόριντα: Η ρεπόρτερ με το προφυλακτικό στο μικρόφωνο και η απάντηση για τη viral κίνηση.

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η ρεπόρτερ που έβαλε προφυλακτικό στο μικρόφωνό της, κατά τη διάρκεια των ζωντανών μεταδόσεων για τηλεοπτικό σταθμό από το μέτωπο της κακοκαιρίας στη Φλόριντα. Η πολιτεία πλήττεται σφοδρά από τον κυκλώνα Ίαν.

Η Kyla Galer ρεπόρτερ του NBC2 έκανε ρεπορτάζ για τον τυφώνα από ένα πάρκινγκ στη Φλόριντα, όταν οι τηλεθεατές παρατήρησαν το προφυλακτικό στο μικρόφωνό της. Πολλοί ήταν οι χρήστες του Twitter που σχολίασαν τη συγκεκριμένη μετάδοση της Kyla Galer και έκαναν χιουμοριστικά σχόλια. Κάποιοι άλλοι αναρωτήθηκαν εάν όντως επρόκειτο για προφυλακτικό ή κάποιο άλλο είδος καλύμματος. «Το NBC 2 χρησιμοποιεί προστασία στη μετάδοση κατά τη διάρκεια του κυκλώνα Ίαν», έγραψε στο Twitter ένας θεατής.

Κακοκαιρία Ίαν στη Φλόριντα: Η απάντηση της ρεπόρτερ για το προφυλακτικό στο μικρόφωνο

Η Kyla Galer υπερασπίστηκε την κίνησή της, κάνοντας λόγο για πολιτική του τηλεοπτικού σταθμού να τοποθετεί προφυλακτικά στα μικρόφωνα, όταν υπάρχουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες. 

«Πολλοί άνθρωποι με ρώτησαν τι είναι αυτό στο μικρόφωνό μου. Είναι αυτό που νομίζετε. Ένα προφυλακτικό. Βοηθάει στην προστασία του εξοπλισμού. Αυτά τα μικρόφωνα δεν πρέπει να βραχούν. Φυσάει και βρέχει πολύ έτσι πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, δηλαδή να φορέσουμε ένα προφυλακτικό στο μικρόφωνο», εξήγησε η ρεπόρτερ.

Ο συνάδελφος της Galer, Jeff Butera του ABC7, μοιράστηκε στο Twitter μια κοντινή φωτογραφία του μικροφώνου της, δίνοντας τη δική του εξήγηση για το προφυλακτικό στο μικρόφωνο. «Χρησιμοποιούμε προστασία στο ρεπορτάζ για τον κυκλώνα. Ναι, είναι προφυλακτικό. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να παραμείνει στεγνό ένα μικρόφωνο. Η συνάδελφός μου έχει βάλει πολλές ερωτήσεις, χαχα», έγραψε ο Kyla Galer.