Trending Now

Το συγκινητικό μήνυμα πιλότου για επιβάτιδα που νίκησε τον καρκίνο του στήθους (βίντεο)

Τα δάκρυα της γυναίκας και το ζεστό χειροκρότημα των συνταξιδιωτών της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πιλότος καλωσόρισε σε πτήση μια γυναίκα που νίκησε τον καρκίνο του μαστού, κάνοντας τους επιβάτες να χειροκροτήσουν και την ίδια να δακρύσει.
Ευγενές καλωσόρισμα πιλότου σε γυναίκα που νίκησε τον καρκίνο συγκίνησε τους επιβάτες © TikTok / Empowering Cuts

Πιλότος καλωσόρισε σε πτήση μια γυναίκα που νίκησε τον καρκίνο του μαστού, κάνοντας τους επιβάτες να χειροκροτήσουν και την ίδια να ξεσπάσει σε κλάματα.  

Μια ξεχωριστή στιγμή έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Southwest Airlines προς τη Χαβάη και προπάντων μια γυναίκα που επιβίωσε από τη σκληρότερη δοκιμασία της ζωής της, καθώς είχε μόλις νικήσει τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Σε βίντεο που τις τελευταίες ώρες αναδημοσιεύεται ευρέως στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο TikTok, η επιβάτιδα εμφανίζεται να κάθεται ανυποψίαστη στη θέση της τη στιγμή που ο πιλότος παίρνει το μικρόφωνο στο κόκπιτ ώστε να κάνει μια ανακοίνωση για «την εκλεκτή καλεσμένη που ταξιδεύει ανάμεσά μας, στην οποία θα ήθελα να δώσουμε ένα ζεστό καλωσόρισμα».

Αρχικά η Jyrl Oldham μοιάζει να μη δίνει ιδιαίτερη σημασία, παρά μόνο περιέργεια γύρω από το τι αφορά η εκφώνηση του κυβερνήτη του σκάφους. Στη συνέχεια όμως συνειδητοποιεί ότι ο πιλότος αναφέρεται στην ίδια.

«Θα ήθελα να προσθέσω ένα καλωσόρισμα σε μια ξεχωριστή καλεσμένη στη σημερινή πτήση.

»Έχουμε μια επιβάτισσα που κατευθύνεται στην Χαβάη μαζί μας σήμερα, για να γιορτάσει τη νίκη της απέναντι στον καρκίνο του μαστού σε προχωρημένο στάδιο. Πολέμησε γενναία και τώρα είναι ελεύθερη από τον καρκίνο. Παρακαλώ δώστε της ένα χειροκρότημα.

»Σήμερα σε αυτό το περιβάλλον, το κάνει ξεχωριστό να μπορούμε να μοιραστούμε αυτό το ανθρώπινο δέσιμο και να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον. Όλοι είμαστε οικογένεια εκεί έξω. Καλώς ήρθατε! Συγχαρητήρια», ήταν τα λόγια του πιλότου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ενώ όλοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της εκφώνησης, η γυναίκα δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ