Trending Now

Η Καίτη Γαρμπή απαντά με Μενέλαο Λουντέμη για το εξώδικο από νυχτερινό κέντρο

Η ανάρτησή της και το εμότικον στα σόσιαλ μίντια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καίτη Γαρμπή
Καίτη Γαρμπή © NDP

Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση της τραγουδίστριας μετά το εξώδικο από νυχτερινό κέντρο - Τα λόγια του Μενέλαου Λουντέμη

Η Καίτη Γαρμπή απάντησε με μία ανάρτηση στα social media για το εξώδικο που έλαβε από γνωστό νυχτερινό κέντρο, στο οποίο αναμενόταν να εμφανιστεί ο Διονύσης Σχοινάς και ο Γιώργος Μαζωνάκης. 

Το νυχτερινό κέντρο στο θα εμφανίζονταν οι δύο τραγουδιστές έστειλε εξώδικο στον Διονύση Σχοινά και του ζητάει 60.000 ευρώ. Ωστόσο, εξώδικο στάλθηκε και στην Καίτη Γαρμπή για προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η τραγουδίστρια για κάποιες εμφανίσεις, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της πανδημίας.

Η Καίτη Γαρμπή ανέβασε ένα story στο Instagram της, με φράση από βιβλίο Μενέλαου Λουντέμη, κάνοντας λόγο για ψέματα. «Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν», γράφει ο Μενέλαος Λουντέμης. Στην ανάρτησή της πρόσθεσε ένα emoji που κάνει εμετό.

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Οι δύο τραγουδιστές ήταν να βρεθούν στη σκηνή από τις 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε αρχικά, με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους. Με αφορμή αυτή τη διαφωνία, η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συνεχίσει τελικά, μόνος του τις εμφανίσεις του. 

garbi

Καίτη Γαρμπή: «Όταν κάποιος τσακώνεται με τον Σχοινά, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος»

Σε μια φράση που αξίζει να μείνει στη συζυγική ιστορία τοποθετήθηκε η Καίτη Γαρμπή για την απόφαση του Διονύση Σχοινά να μην συνεργαστεί τελικά με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ANT1, η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στη διαφωνία των δύο τραγουδιστών. «Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, ενώ ήταν sold out. Χωρίς να τον ενημερώσουν, χωρίς να αποφασίσουν από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του» τόνισε και πρόσθεσε: «Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια και σεβασμός στο κοινό, γιατί και οι δύο εμφανίσεις ήταν sold out. Αν ο Διονύσης, που είναι ένας άνθρωπος πολύ σωστός, κάνει κάτι τέτοιο, σημαίνει πως έχει δίκιο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ