Trending Now

Η οργή Ζαχαράτου για την κηδεία της Ειρήνης Παπά: «Κάποιοι άνθρωποι του θεάτρου θα έπρεπε να είναι εκεί»

Τι τον ενόχλησε στη στάση των συναδέλφων καλλιτεχνών

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε για την κηδεία της Ειρήνης Παπά και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους «θύμωσε πάρα πολύ» στην κηδεία της αείμνηστης ηθοποιού.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» βρέθηκε το πρωινό της Τετάρτης ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην Ειρήνη Παπά και αποκάλυψε για ποιο λόγο θύμωσε πάρα πολύ όταν πήγε στην κηδεία της.

«Ο θάνατος είναι μέσα στη ζωή και αυτοί οι άνθρωποι είναι αθάνατοι. Θύμωσα πάρα πολύ στην κηδεία της Ειρήνης Παπά. Η Ειρήνη Παπά για μένα δεν είναι μία ηθοποιός, είναι η ελληνική σημαία. Είναι εθνικός θησαυρός που έγινε παγκόσμιος. Κάποιοι άνθρωποι του θεάτρου θα έπρεπε να είναι εκεί», ήταν η τοποθέτησή του. 

Ο Τάκης Ζαχαράτος ανέφερε επίσης: «Όταν μιλάμε για την μεγαλύτερη τραγωδό του κόσμου, όταν έχει υποκλιθεί ο πλανήτης, το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να παρευρεθείς. Δεν είχε ανάγκη να την τιμήσουν, εμείς θα έπρεπε να το δείξουμε και να την τιμήσουμε, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος».

Στην κηδεία της Ειρήνης Παπά ήταν ελάχιστοι οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου. Ανάμεσα σε αυούς που παραβρέθηκαν ήταν οι ηθοποιοοί Γιώργος Βογιατζής και Νίκος Βερλέκης, καθώς και ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης και ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, που είναι συγγενείς της.