Trending Now

Ξεκίνησε η ζωή και στο Instagram για τη νεογέννητη κόρη του Άκη Πετρετζίκη - Το ποστ του σεφ

Η φωτογραφία με τη μητέρα της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
akis-petretzikis-kori-2

Ο Άκης Πετρετζίκης ανέβασε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τη νεογέννητη κόρη του. Την κρατά η σύζυγός του, Κωνσταντίνα.

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς. Η σύζυγός του, Κωνσταντίνα, έφερε στον κόσμο την κόρη τους.

Ο γνωστός σεφ ανέβασε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του μωρού με story στο Instagram. Σε αυτήν τη φωτογραφία εμφανίζεται η γυναίκα του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, να κρατά στην αγκαλιά τη νεογέννη κόρη τους.

«Ο γιος λένε είναι της μαμάς και η κόρη του μπαμπα», η ατάκα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

akis-petretzikis-kori

Οι σκέψεις του Άκη Πετρετζίκη για τη γέννηση της κόρης του

Νωρίτερα, ο Άκης Πετρετζίκης είχε κάνει ανάρτηση στα social media, στην οποία αναφερόταν τόσο στη σύζυγό του, Κωνσταντίνα, όσο και στη νεογέννητη κόρη τους.

  «Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ» έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Και πρόσθεσε: «Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας».

«Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…» κλείνει το μήνυμά του ο Άκης Πετρετζίκης, ευχαριστώντας παράλληλα τον γιατρό και τη μαία, καθώς και όσους βοήθησαν τη σύζυγό του να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ