Trending Now

Το iPhone14 δεν ενθουσίασε την κόρη του Στιβ Τζομπς

Δείτε το καυστικό σχόλιο που έκανε στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το iPhone14 δεν ενθουσίασε την κόρη του Στιβ Τζομπς
Το iPhone14 © EPA/JOHN G. MABANGLO

iPhone14: Η κόρη του Στιβ Τζομπς, Ιβ, λέει ότι το νέο μοντέλο είναι ίδιο με το προηγούμενo. 

Η Apple έκανε τα αποκαλυπτήρια για το νέο iPhone14 σε εκδήλωση στην Καλιφόρνια, αλλά από ότι φαίνεται, το νέο μοντέλο δεν άφησε ιδιαίτερα ευχαριστημένη την κόρη του Στιβ Τζομπς. 

Η Ιβ Τζομπς, κόρη του Στιβ και της Λορέν Πάουελ Τζομπς, αντέδρασε στην ανακοίνωση της Apple την για το νέο iPhone 14 δημοσιεύοντας ένα δημοφιλές meme και προσθέτοντας το δικό της καυστικό σχόλιο: Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Eγώ όταν αναβαθμίζω το iPhone 13 σε iPhone 14 μετά την ανακοίνωση της Apple».

eve_jobs_story

iPhone 14: Πώς είναι το νέο μοντέλο

Υπενθυμίζεται ότι το νέο iPhone διατίθεται σε πέντε διαφορετικά χρώματα (μαύρο, ασημί, χρυσό και μωβ), συμπεριλαμβανομένου ενός νέου («light blue»).

Το νέο iPhone14 σηματοδοτεί την κατάργηση του Mini. Επίσης είναι εφοδιασμένο με μια κύρια φωτογραφική μηχανή 12 megapixel, που διαθέτει μεγαλύτερο και ταχύτερο αισθητήρα για άμεσο και καλύτερο αποτέλεσμα, εμφανίζοντας παράλληλα 49% βελτιωμένη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ο δεύτερος φακός στο πίσω μέρος της συσκευής (και σε διαγώνια διάταξη) είναι ένας υπερ-ευρυγώνιος. Αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και για την εμπρόσθια (selfie) κάμερα με 38% καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό.

Στα σημαντικά της παρουσίασης και η δυνατότητα που παρέχει το iPhone14 για κλήσεις έκτακτης ανάγκης, ασχέτως αν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο, καθώς η διαδικασία θα γίνεται μέσω δορυφόρου. Η συγκεκριμένη υπηρεσία (Emergency SOS via Satellite) θα είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο και θα παρέχεται δωρεάν για δύο χρόνια.

Σημειώνεται ότι όλα τα μοντέλα iPhone 14 στις ΗΠΑ δεν θα χρησιμοποιούν πλέον φυσικές κάρτες SIM, αλλά μια «eSIM». Πρόκειται για ψηφιακή κάρτα με δυνατότητα υποστήριξης πολλών αριθμών τηλεφώνου, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια.

Apple Event — September 7

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ