Trending Now

«Γιαγιά - Superwoman» παρεμβαίνει σε καβγά στο μετρό του Λονδίνου (βίντεο)

«Θα κατεβείτε από το τρένο;»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Λονδίνο: Γιαγιά παρενέβη σε καυγά στο μετρό. 

Μια ηρωική γιαγιά έσπρωξε ένα ζευγάρι κακοποιών από ένα τρένο του μετρό σε ώρα αιχμής, αφού προσπάθησαν να τραβήξουν έναν επιβάτη και να τον χτυπήσουν στην αποβάθρα.

Η εξοργισμένη γυναίκα φώναξε στους δύο άνδρες «κατέβετε από το τρένο»  όταν αυτοί μπλόκαραν τις πόρτες στο βαγόνι της γραμμής Central στο σταθμό Tottenham Court Road στο West End.

Ο χρήστης του Twitter που βιντεοσκόπησε το απόσπασμα δήλωσε ότι ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο άνδρας με το λευκό μπλουζάκι κοιτούσε επίμονα τον τρίτο άνδρα - και ο τρίτος άνδρας τον ρώτησε στη συνέχεια αν είναι ομοφυλόφιλος.

To περιστατικό αυτό έρχεται λίγες μέρες αφότου η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε περισσότερες από 200 συλλήψεις και προσαγωγές κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, μεταξύ των οποίων 46 για επίθεση, 36 για χρήση ναρκωτικών, 33 για οπλοκατοχή, 27 για διατάραξη της δημόσιας τάξης και οκτώ για σεξουαλική επίθεση.

Δολοφονίες με μαχαίρι σημειώνονται συχνά στο Λονδίνο, ενώ η κατοχή πυροβόλων όπλων ελέγχεται πολύ αυστηρά.

Ένα κύμα δολοφονιών με μαχαίρι έχει ξεσηκώσει την κοινή γνώμη αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένου ενός 87χρονου άνδρα που μαχαιρώθηκε καθώς κυκλοφορούσε με την ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιό του.